Asi dva roky dozadu som niekde čítala o filme, ktorý som si od tej doby chcela pozrieť. Problémom je, že som zabudla názov a nájsť niečo bolo márne napriek mojim pokusom si to vygoogliť.
V podstate viem o tom filme dosť málo, lebo som ho nevidela.
to prvé je film, ale herečka (Angelina Jolie) nemá kučeravé vlasy, to druhé je seriál, neviem či sa tam dinosaury vyskytovali, ale herečka má kučeravé vlasy, a prinajmenšom pár dielov vyzeralo ako keby boli zasadené do 19teho storočia
nájdené cez google pomocou výrazu
film recenzia "indiana jones v sukni"
mimochodom, toto slovné spojenie (indiana jones v sukni) sa už od vzniku používa na Laru Croft, hlavnú hrdinku Tomb Raider (pôvodne herná séria, film vznikol na základe nej).
(ale hej, keby som vedel že mi to nájde len tieto dve, tak ani nemusím hľadať, tie som ti mohol napísať aj z hlavy, čiže neručím že som trafil)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
možnosti:
Tomb Raider
Lovci Pokladov (Relic Hunter)
to prvé je film, ale herečka (Angelina Jolie) nemá kučeravé vlasy, to druhé je seriál, neviem či sa tam dinosaury vyskytovali, ale herečka má kučeravé vlasy, a prinajmenšom pár dielov vyzeralo ako keby boli zasadené do 19teho storočia
nájdené cez google pomocou výrazu
film recenzia "indiana jones v sukni"
mimochodom, toto slovné spojenie (indiana jones v sukni) sa už od vzniku používa na Laru Croft, hlavnú hrdinku Tomb Raider (pôvodne herná séria, film vznikol na základe nej).
(ale hej, keby som vedel že mi to nájde len tieto dve, tak ani nemusím hľadať, tie som ti mohol napísať aj z hlavy, čiže neručím že som trafil)