Je to skôr pre tých, čo hrajú Sims 3m aj ked hlasovat možete aj bez toho. Ked sa vám hlasovat nechce, alebo to berete ako spam, ja vás hlasovat nenútim, proste chodte dalej. nejde mi o výhru v nijakej sútaži, ja som adminka, chcem iba vediet váš názor. pr
Stahovanie hry je nelegálne, ale bohužial rozšírené. Kvôli takýmto ludom už nám zrušili češtinu v medievale, čo je dost zlé hlavne pre decká, čo nevedia tak dobre po anglicky. Dalej zrušili herné návody k CD, a ked to bude pokračovat dalej, nebude čeština ani na datadiskoch.
Chápem, že tá hra stojí dost penazí, ale takto sa to nedá...
@avonordivsk to je v pohode, ja ta nemožem odsudzovat, mala som stiahnutú dvojku aj jednotku, ale trojku som si kúpila a urobila som dobre, ked vidím, ako to ide dolu vodou....
a tomu debilovi čo písal ten inteligentný komnt, vymazala som ho, a blokla toju IP adresu, takže si tam už vela nennnapíšeš. to platí aj pre ostatných.
@mardzerin je to pekná fotka, taká detská radost a páči sa mi aj Ixie Clavell, je to hrozne zlaté, a už len to meno ale ja nehlasujem, kedže som adminka, nechávam to na ostatných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Chápem, že tá hra stojí dost penazí, ale takto sa to nedá...
a tomu debilovi čo písal ten inteligentný komnt, vymazala som ho, a blokla toju IP adresu, takže si tam už vela nennnapíšeš. to platí aj pre ostatných.