cavte chodim na elektrotechnicku skolu, odbor mam mechanik pocitacovych sieti...som prvak, ale moc tu nechcem chodit....myslite ze by som mohol este prestupit na inu skolu po pol roku ?? alebo mohol by som bit ekonomom ked vystudujem tuto ??
určite môžeš prestúpiť, ak ťa škola nebaví.... choď na takú, na ktorú vyslovene chceš ísť, vyber si odbor ktorý ťa baví a chceš sa s ním zaoberať aj v budúcnosti...nieje nič lepšie ako učiť sa to, čo ťa baví
a radím ti,prestup ak tam nechceš chodiť a nebaví ťa to,lebo aj ja som nad tým rozmýšlal,a neprestupil som a tento rok končím jebnutu školu a odbor,na ktorý som si medzitým zvykol a prijal ho,a nadšený nie som,tak prestup kym fakt možeš a nestratíš žiadny rok
@3 aha,tak to je iné v tom prípade teda neprestupuj aj my sme samí chalani,teda máme tam dve "baby" ale to su take baby že dovidopo nestoja ani za reč ide o odbor a o tvoju buducu pracu(možno)
ale tak určite vieš, čo ťa baví ... aspoň približnú predstavu o tom určite máš ... a myslím, že tvoj odbor je fakt dobrý a ak sa zamestnáš tak môžeš zarábať veľké prachy, pretože IT je teraz In ...fakt
"Neviem, čo ma baví" To je super, pomaly by si sa mohol myslím už v sebe vyznať, alebo sa skús nájsť, určite máš na niečo talent alebo ťa čosi baví. Prípadne choď za psychológom, ten ti poskytne všelijaké testy, kt. ťa približne nasmerujú na cestu, ktorou by si sa mohol uberať. Alebo aj na nete máš testy o výbere budúceho povolania ... Kašli na baby, sú svine. V škole vydržíš pár hodín a predsa môžeš ísť do "normálnej" zmiešanej spoločnosti joooooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a nemyslím, že to je taký problém ak ťa to baví, že tam nie sú dievčatá..
dievčatá sú aj budú
..a ak ide o to zvykanie si...je to na tebe
..kvak..