Tak áno viem, mám ísť doktorovi, ale predtým ako sa k nemu dostanem sa pýtam, čo znamená hnedý výtok, ktorý zapácha? Mal tu niekto takýto problém? Minulý týždeň som to mala, jeden deň potom pár dní pauza a potom zase, krámy mám dostať neskôr ať o 2 týždne
keďže je do hneda znamená to, že je tam prímes krvi..mimo menštruáciu to znamená patologické krvácanie, nechcem strašiť ale zápal by bol ten lepší prípad ale pri ňom je to len o zápachu a skôr žltej konzistencii..
ak sedí vek, môže to byť prasknutá cysta na vaječníku..zápach môže byť začínajúci zápal..určite čo najskôr vyhľadaj gynekológa a nepodceň to...
jaki ste vseti kruti... urcite sa baba pytala aj na gynekologickej poradni niekde inde na fore, kde je vsak napisane ze sa take nieco nemoze spytat aj na "obycajnom" portali ? co ked len chce vediet informacie z prvej ruky ci niekto nieco podobne nemal a chce vediet ako to potom riesil ? nie tu vsetko treba zosmiesnit, strapnit, z kazdeho urobit debila pre hocico, trollovat kazde jedno forum ... chapem ked si robite srandu z fake for alebo z takych co riesia hluposti a uchylnosti ale toto je uz vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@mm47 rada by som, ale som z Košíc a chodím do školy do Bratislavy
tu ti skor niekto poradi
ak sedí vek, môže to byť prasknutá cysta na vaječníku..zápach môže byť začínajúci zápal..určite čo najskôr vyhľadaj gynekológa a nepodceň to...
@18
budu blejt