Hnevate sa ak vase mesto volaju nejak pejorativne?
Co ja viem napriklad topolcancov zochari, bratislavcanov pastekari a podobne? Raz som v jednej bratislavskej skupine napisal ze pastekaren nepredstavitelna vlna hejtu sa na mna valila.. tak preto sa pytam ja si to nezvyknem brat osobne taketo nazvy
@saddath jaj tak.. trojuholnik... inak vzdy som sa zamyslal nad tym, ze preco tak tieto mesta tak svietili co sa tyka mafie.. a este okolo lucenca, rimavskej soboty.. na juznom slovensku akoby ta mafia bola aktivnejsia..nvm..
Ak odratam tych zidakov z popradu, tak asi nikto nema nejaky problem s mojim mestom
Ale to si inak zle vymyslel, lebo co si vymenoval, tak trebars zochari, trogari, sosoni su hrdi na to ako ich volaju a aj oni sami sa tak nazyvaju. Ale neviem o tom, zeby sa bratislavcan menoval za pastekara
@patrixo no zil som 3 roky v topolcanoch a miestni patrioti boli patricne hrdi :ehm:
Asi si nenatrafil na domacich ale na dajakych z krusoviec abo solcancoch
tak volajú to Cigánovo alebo Čierna pri Poprade, lebo ich v okrese máme najviac na Slovensku ( v samotnom meste ani nie), prípadne ešte Kocúrkovo, lebo si ľudia myslia, že to Jano Chalupka tým narážal na toto mesto, keď tu študoval, ale tí, čo to takto volajú sú viac-menej miestni, cudzím sa tu páči história, príroda, blízkosť Tatier a neriešia
Mesto kde som sa narodila pejorativne pomenovanie nema, iba ja sama ho volam skareda diera a mesto kde teraz zijem predomnou nikto pejorativne nevolava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale to si inak zle vymyslel, lebo co si vymenoval, tak trebars zochari, trogari, sosoni su hrdi na to ako ich volaju a aj oni sami sa tak nazyvaju. Ale neviem o tom, zeby sa bratislavcan menoval za pastekara
Asi si nenatrafil na domacich ale na dajakych z krusoviec abo solcancoch
RK nesmrdí!
Á mne je to jedno, nech si vyprávajú, aká je to diera..to už dávno neplatí..mne sa PD páči a nejako ma netrápia nejaké akože urážlivé názvy
Veď to tam je furt ultra kentus hlavne keď napr skoro ráno prechádzaš cez rk tak ble ble ble ble