Nie, ale čoskoro ma jebne o zem zo stresu.
No jedna moja príbuzná, ked bola decko sa vedela pekne hodiť o zem, ked jej rodičia alebo starí rodičia niečo nedovolili, respektíve nebolo to tak, ako ona chcela. Rozmaznaná je asi stále, len už sa nehádže o zem
Ale akože na moju obranu, ja som v ten deň už bola veľmi zúfalá z veľa vecí, a ona bola posledná kvapka priliata na úspešné prebehnutie nervového zrútenia
@13 prečítaj si aj koment vyššie
Ale ju som ešte počula ako zdesene telefonuje kamarátke, že jedna tu dostala hysterický záchvat, hodila sa mi tu o zem, a že toto ešte nezažila a môže jebať takúto prácu možno kvôli mne napokon aj ukončila kariéru intrákovej upratovačky, bohvie
@aventine Ja som nepochopila, čo má upratovačka spoločné z odhlásením z intráku? Akože odchádzaš z internátu? To prebieha v ubytovacej kancelárií, nie? Resp. ja som to nejak celé nepochopila (A)
Od zlosti nie , ale z šoku, zo smútku pár krát . Napr. Raz minuly rok , keď som si myslela že mi babka umriera rovno pred očami ... našťastie neumrela , podarilo sa ju zachrániť 0_0
Aká je logistika takého hodenia sa o zem? To tresneš na zem a neriešiš, že si môžeš rozbiť hubu? Dopadneš elegantne do kliku? Alebo tak ako pri burpee?
Alebo sa len zosunieš na zem ako pri najväčšom zrútení?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
No jedna moja príbuzná, ked bola decko sa vedela pekne hodiť o zem, ked jej rodičia alebo starí rodičia niečo nedovolili, respektíve nebolo to tak, ako ona chcela. Rozmaznaná je asi stále, len už sa nehádže o zem
Ale ju som ešte počula ako zdesene telefonuje kamarátke, že jedna tu dostala hysterický záchvat, hodila sa mi tu o zem, a že toto ešte nezažila a môže jebať takúto prácu možno kvôli mne napokon aj ukončila kariéru intrákovej upratovačky, bohvie
Nie nepomohlo ale vtedy sa neda urobit nic ine praveze :/
Alebo sa len zosunieš na zem ako pri najväčšom zrútení?