to neviem ..ale viem ze kartografiu som dal na vyjebany 8 pokus ...na d ...cize daco medzi 60-70 % ...a som kurva rad lebo 7 kreditov je 7 kreditov ....no uz som pomaly prestaval dufat ...gratulacie prijimam v pohode aj tu
ide ma tu z tohto jebnut lebo ja chytam hystericke zachvaty kazdy polrok ze budem mat 4 z matiky a ako vidim na 85% slovenskych skol by som dostala s prehladom 2 -.-
@nicmanenapada ....hej ne ...prestan ...bola to dost tazka skuska ....kockate hlavy mali C ...cize ja, ktory aj normalne zijem a nespim nad knihou, som s D spokojny ..... a vobec .... na pismene nezalezi ....z A by som mal dobry pocit tak pol dna a hotovo ....dalej by som mal take iste pocity ako aj s D (ze mi je to jedno ...hlavne ze je predmet z krku)
@nicmanenapada ...no vidis ...snad sa ti to nezda lahke ....a este ten nas ucitel ..proste je to pan ....na riadny termin zrobili asi 3 z 80 ...este teraz na ten 7-8 ani neviem nas tam bolo 28 ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na zakladnej dobrý )
ak je to cudzí jazyk, tak 4
(lebo nepochopil som tvojej vete)
a na vysokej je to väčšinou tesné prejdenie, alebo v prípade niektorých predmetov ani to nie
a na vyske by si u nas bol hlboko pod priemerom ..
no niet sa čím chváliť
a na strednej čistá 4 u nás to bola...
to mne vysvetľovať, ja to píšem práve preto, lebo kartografia (spolu s geoinformatikou a diaľkovým prieskumom Zeme) je môj odbor