Hľadám človeka. ktorý je na tom ako ja ..Holenie žiletkou mi vydrží 1 deň, krémom 1 deň, epilátor=mučenie, vosk- nič moc...aký spôsob vám drží najdlhšie? Používa niekto veci typu Phillips Lumea? Je to fakt taký zázrak, že sa to oplatí kúpiť?
rozmyslam ze by som si nasetrila na laser
za prve ma to nebavi a nechce sa mi nikdy, za druhe to kratko vydrzi a za tretie som mantava a uz mam na clenkoch asi zo 3jazvy
takze daka uplne super metoda okrem toho lasera podla mna neni
Ja to mam tiez tak, navyse som hormonalne dojebana a rastu mi chlpy aj tam, kde by nemali, ziletkou mi to vydrzi den, voskom sa mi to zapali, epilatorom mi dokonca ide z toho krv sem-tam, na cukrovu pastu som prilis mantava. Strasne som chcela Lumeu prestige a bola som pripravena na nu setrit aj pol roka, ale v nedelu som ju dostala ♡____♡ vcera som sa prvy krat osvietila, tak este neviem, co a ako, ale ak mi to nezaberie, vykaslem sa na to vsetko a budem behat chlpata, lebo na bezne epilacie fakt nemam nervy
ja mam lumeu ale ten starší typ.. zatiaľ som to použila 2x.. v návode píšu, že po 4 ošetreniach by mali prestať dorastať chlpky. .tak uvidíme.. ale zatiaľ dáke výsledky nevidím
ja by som strojek aj vydržala, len nemám rada ten hukot, čas strávený s ním a hlavne ma najviac serú zarastajúce chĺpky.. to je najväčší bazmeg, tak po poskúšaní asi fakt všetkých metód som ostala verná kvalitnej žiletke (nie ten familypack za euro) a oleju na holenie.. síce je to holenie každý druhý deň, ale je to celkom príjemné oproti ostatným metódam, a rýchle..
k laserom asi toľko - stratila som pri tom nervy, jednu nohu som ožarovala seriozne asi 5 hodín.. a ani po 5. raze som si nevšimla žiaden rozdiel.. holt asi nemám na to tú správnu farebnú kombináciu chlp/pokožka, alebo je to len reklamný ťah.. dunno, ale za mňa sa žiadne zázraky nekonali.
laser, o tom som aj ja rozmýšľala,ale čítala som, že musíš ísť na viac sedení...a ak máš tmavšie hustejšie chlpy , tak môžeš minúť aj 1 000 eur a aj tak ti to nemusí pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
za prve ma to nebavi a nechce sa mi nikdy, za druhe to kratko vydrzi a za tretie som mantava a uz mam na clenkoch asi zo 3jazvy
takze daka uplne super metoda okrem toho lasera podla mna neni
k laserom asi toľko - stratila som pri tom nervy, jednu nohu som ožarovala seriozne asi 5 hodín.. a ani po 5. raze som si nevšimla žiaden rozdiel.. holt asi nemám na to tú správnu farebnú kombináciu chlp/pokožka, alebo je to len reklamný ťah.. dunno, ale za mňa sa žiadne zázraky nekonali.