* Ja ale myslím tie na nohách, rukách a hrudníku. Ako je to vyjadrené aj v @0. Ako nenápadne hovoríš. Nemusíš si brať servítky. Si zober Zuzu. Má 15 a dve deti. Biológia sa vyučuje tiež a mám starších bratrancov. Tí mi dáááávno vysvetľovali ako všetko funguje. Vyvrátim všetky špekulácie a upozorním, že len teoreticky.
dúfam chlapi že si holíte podpazušie a rozkrok každý deň, to s pralesom je nechutné... kebyže idem do postele alebo si kuknem chlaap čo mám medzi nohami chlpy asi ssa dogrcáám podpazušie detto
@sorciera Tiež súhlasím, akože pazuchy a rozkrok normálka, ale tvár vyholenú moc nemusím...skôr také udržiavané strnisko ♥
A neviem, chlap, ktorý nemá nejaký decentný porast na prsiach mi príde ako taký holobriadok Po takých som kukala, keď som mala 15...Tiež si na tom podobne?
@fleur1301 tak ja som nikdy nepokukovala po chlapoch kvoli chlpom a popravde, to som si medzi prvymi vecami nevsimala ....ja len tolko, ze chlap ma byt chlap a pre mna radsej nech je vsade chlpaty ako vyholeny vsade jak metros, ci gay.....ja nechcem mat vedla seba zenu, ale chlapa!
@fleur1301 hej, ten je dobry ....tak zas chrbat chlpaty nie, zas jak mamut vyzerat nema ....ale rozhodne mi nevadi to kalsicke normalne ochlpenie (prip. nech je len upravene).....ale nie jak decka prdel...
@sorciera tak tak Ako som písala vyššie "holobriadkovia" sa mi páčili v 15tich, a chlpy sa mi vtedy hnusili...ale z toho som už vyrástla a páčia sa mi skutoční chlapi
@lowinqa
s tebou súhlasím, ale holiť si podpazušie v dnešnej dobe je normálne a ostatné oblasti je to už každého osobná vec. Je krajšie keď sú dievčatá alebo chalani tam dole aspoň trocha zarastené. Keď si to dávajú úplne do hladka tak mi pripadajú ako malé deti a nie ako dospievajúci alebo dospelí ľudia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja som si myslela, že chlapi slovo "pipík" nepoužívajú
(pretože, čo počúvam, uráža ich to )
takže holím si tvár, podpazušie a genitálie
a často lebo neznášam chĺpky
@greyness A nechlpy su buzerantské treba nájsť ten správny pomer
Inak na dievčatách sú pekne upravené tam dole... sexy
@kuvincik a ako ho potom majú volať?
P.S. Žena čo klame o svojom veku nieje dáma
ak ti prídu chlpy tam dole a v podpazuší seksí a chlapské tak si to užívaj.
hlavne tie dole pri určitej činnosti
ale fakt baviť sa o tom či robí chlapa chlapom s dievčatkom je divné
@creeson idem plakať do kúta (ach)
Ako nenápadne hovoríš.
* Ja ale myslím tie na nohách, rukách a hrudníku. Ako je to vyjadrené aj v @0. Ako nenápadne hovoríš. Nemusíš si brať servítky. Si zober Zuzu. Má 15 a dve deti. Biológia sa vyučuje tiež a mám starších bratrancov. Tí mi dáááávno vysvetľovali ako všetko funguje. Vyvrátim všetky špekulácie a upozorním, že len teoreticky.
A neviem, chlap, ktorý nemá nejaký decentný porast na prsiach mi príde ako taký holobriadok Po takých som kukala, keď som mala 15...Tiež si na tom podobne?
Tak, zase neviem, či by som brala chlpatého všade Jak kobercom pokrytého Ale taký zlatý stred je naj
s tebou súhlasím, ale holiť si podpazušie v dnešnej dobe je normálne a ostatné oblasti je to už každého osobná vec. Je krajšie keď sú dievčatá alebo chalani tam dole aspoň trocha zarastené. Keď si to dávajú úplne do hladka tak mi pripadajú ako malé deti a nie ako dospievajúci alebo dospelí ľudia.