nanešťastie som dostala na eube intrák na hope.... čo som videla fotky na nete nebola som dva razy nadšená z toho... v akom stave je dnes ten intrák ..ešte stále je taký strašný ako som videla na nete? (fotky z roku 2008) .... normálne za
Pokial viem, tak rekonstruovali nieco aj tento rok.. Moja kamoska tam byvala a mala to tam uplne krasne, neviem, ci to bola pristavba alebo len rekonstruovane, ale bolo to super. Zasa tie stare izby neboli bohvieco ale ked to prezili tolki, prezijes aj ty
záleží od toho, ktorú časť dostaneš ale nie je to také zlé, síce tam nebývam ale som v susedstve a ľudia, ktorých odtiaľ poznám sa nesťažujú ver mi, nakoniec intrák netvorí prostredie, ale ľudia...ja som z intráku, ktorý je fakt akože luxusný ale bolo tam tak zlé prostredie, že som odtiaľ viac-menej utiekla
@luuciijaa no máš novú časť a starú časť hopy. tá nová je fakt že dobrá, nový nábytok, wc a sprchy na bunke... min. rok som tiež dostala intrák na hope - na starej a odišla som z tamade po týždni. ako hovoria, že zyvkneš si tam, ale ja som si za týždeň nezvykla. v izbe bol taký starý nábytok a tak málo úložného priestoru, pričom cez okná prefukovalo, izba úplne miniatúrna, bolo tam tak veľa prachu v tých madracoch a celkovo všade, že každé ráno som sa budila na to, že nemôžem dýchať kvôli alergii. na spoločné sprchy som si nedokázala zvyknúť, hocikedy ti tam hocikto mohol dôjsť, vchol toho bol, že tam neboli ani závesy!!! iba študenti si tam samí "vyrobili" záves asi tak, že dali tyčku z garnižu dolu a na to zavesili záves, párkrát mi to ale v sprche padlo na hlavu... a nedokázala som si zyvknúť, že ideš na spoločné hajzle spolu s chlapcom! nehovorím o tom, že hajzle boli v takom stave, že fungovalo tak 1 z 3 a taký smrad tam bol, aj ked sa celý deň vetralo, že ked si tam vošla, tak si sa skoro potykovala. aj ten týždeň, čo som tam bola, bol to pre mňa horor. zaspávaš pri vresku, ktorý máš rovno za dverami a ak sa náhodou v noci nezamkneš, tak ti príde "návšteva" taký môj zážitok z hopy. nikdy viac by som tam nešla, kebyže mi tam dali teraz intrák, radšej idem na privát ako na starú hopu. našťastie sa mi podarilo vymeniť intrák za starohájsku a po týždni som sa tam už presťahovala.
byvala bola na atriakoch a uz to bol riadny hnoj, ale ako pozeram video, tak hopa sa na to nechyta.. v zivote nikdy by som nebyval na takychto intrakoch, radsej by som si zaplatil o 100 euro viac za privat hoci aj v zaprdenej Petrzalke...
keďže som prváčka, a mám 4posteľovú izbu tak predpokladám, že to je asi v tej starej časti .... a videla som už aj fotky aj videa a až som sa zhrozila...ako vedela som že to je zlé, ale nečakala som, že to je AŽ také zlé
môžem sa ťa opýtať ako to funguje s tým ubytovaním.. písala si, že si tam bola týždeň a potom si šla na starohájsku.. to sa ti ako podarilo? si sa s niekym vymenila alebo sa uvoľnilo miesto? a ešte že keď nezaplatím za ubytovanie v stanovenom čase, tak prídem o to miesto a to je vše? alebo sú s tým spojené ešte aj nejaké vybavovačky alebo čo?
kamarát mi hovoril že tam mal kľučku od WC potretú hovnom a iné nechutnosti - porozdhadzované fľaše od chlastu a pod...a to pritom si tiež kukal predtým to video
No vyzera to tam ako videa z roku 2000 s tou vymenou co tu spominala kajaa, tak zaciatkom semestra zacnu inzeraty v skole aj po intrakoch aj na nete s tym, ze si chce niekto vymenit izbu... Je kopu toho a vela ludi chcelo ist aj na HOPU, urcite by som sa nevzdala toho miesta na intraku... ked uz tak DOPA je o cosi lepsia (vedlajsi intrak) tak nasa izba sa s tymto nedala porovnat, ale zas som bola v zrekonstruovanom bloku takze urcite sa oplati pockat a bud si zvyknes alebo vymenis. Spoluziacky to tam zvladli bez ziadnych nasledkov. a co sa tyka tych zavesov v sprchach tak to asi nikde nemaju na zaciatku semestra, az kym to tam niekto nekupi, teda aspon my sme nemali...
@luuciijaa na spinkaj.sk veľa ľudí dáva inzerát, že vymení miesto na intráku, rovno napíše aj aké má a aké žiada. ja som si tak podala inzerát tam a jedna holka sa mi ozvala. oficiálne sa dá vymeniť až od polovičky októbra, no každý to robí tak, že býva načierno dovtedy, kým nie je ten dátum, kedy je možné sa oficiálne vymeniť. no ja som tiež mala 4ku na hope. a s platím je to takto, v harmonograme je napísaný jeden dátum, avšak platiť sa dá aj v septembri, ked sa prídeš ubytovať, dajú ti šek a pôjdeš zaplatiť na poštu a potom nazad. je to dosť zdlhave, ked na ubytovanie je vzdy ooobrovsky rad. takze ja som to zaplatila normalne cez ucet, vytlacila som potvrdenie o zaplateni a rovno im ho tam dala ked som sa dostala na rad. a o miesto na internáte prichádzaš automaticky, pokiaľ sa neubytuješ do 24.9. a čo sa týka výmeny miesta na intráku, tak oni teba ako prváčku pravdepodobne dali s tvojim odborom príp. aj krúžkom na jednu izbu. takže ked pôjdeš preč na iný intrák, prídeš tým o život so spolužiakmi na intráku a o pomoc pri domácich úlohách. treba zvážiť potom aj, či ti to stojí za to mne to za to stálo, aj ked som celý rok robila všetky úlohy sama a nemala na intráku žiadne kamošky.
Mohol by mi niekto vysvetliť, ktorý intrák je dopa a ktorý hopa? akýsi v tom mám chaos keďže sa tam veľmi nevyznám ....ale ak správnem chápem,tak dopa je hroboňova a hopa prokop veľký, či naopak? ...mne pridelili hroboňovu tak dúfam že je to ten aspoň o trochu lepší :/
@luuciijaa ahaa ďakujem takže som to správne pochopila ..len by ma tak zaujímalo v čom môže byť lepší, keďže sú tam asi tiež sprchy a wc-ka spoločné, podľa toho čo som čítala v starších fórach no nič asi si začnem tiež hľadať ešte niečo iné
Caute baby idem do prveho a mam zimomriagky z toho co tu pisete,presne preto som chcela ist nw byt no nemozem rodicia ze mqm vyskusat. Hm diki ked mam ist do toho co tu hovorite, ja som dostala na hrobonovej 4 izbu 502 A kapacita 4, viete mi k tomu prosim povedat nieco blizsie?
@luuciijaa nuž čo čakáš, že stará hopa sa zrazu stala novšou? máš aj z tých starých blokov lepšie a horšie. približne rovnako to vyzerá tam aj teraz, len na niektorých máš menej rozbitých okien, a viac funkčných dverí na wc-kách ale inak je to presne také isté tam.
@pavlinkooo na dope som nebývala ani nikdy tam nebola, ale počula som, že sú tam tiež izby staršie a novšie. na niektorých je nový nábytok a že vraj na tých je to v pohode bývanie
@luuciijaa jaaj no ja idem na podnikanie v obchode a cestovnom ruchu...tak sa poprípade stretneme niekde na intrákovici, ak pôjdeš na tú hopu a ak vydržím na dope
@luuciijaa Ahoj,jaaaa len,že kľudne s tebou intrák vymením ..ja som pôvodne chcela HOPU, no dostala som Dopu (blok B = nový nábytok a tak)..nechcela by si vymeniť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@dee99 ,všímaj,náš intrák až taký na pizzu nebol O______o
môžem sa ťa opýtať ako to funguje s tým ubytovaním.. písala si, že si tam bola týždeň a potom si šla na starohájsku.. to sa ti ako podarilo? si sa s niekym vymenila alebo sa uvoľnilo miesto? a ešte že keď nezaplatím za ubytovanie v stanovenom čase, tak prídem o to miesto a to je vše? alebo sú s tým spojené ešte aj nejaké vybavovačky alebo čo?
ďakujem
HOPA je zmiešaný (prokopa veľkého) a DOPA je divčenský (to je hroboňová) a ževraj hroboňova je o čosi lepší ako HOPA
je to už staršia stránka, ale ešte stále to tam je v takom stave? či je to o niečo lepšie/horšie? ja len aby som sa vedela psychicky pripraviť na to
@kajaa
ďakujem za informácie
inak aký máš odbor?
@pavlinkooo na dope som nebývala ani nikdy tam nebola, ale počula som, že sú tam tiež izby staršie a novšie. na niektorých je nový nábytok a že vraj na tých je to v pohode bývanie
ako ja ešte zvažujem, že pôjdem k sesternici na byt, ak to bude fakt že strašné
@iamtheonlyone
ja mám medzinárodné vzťahy a ty?