cawte niekdo tu pisal ze bol na nejakom hormonalnom vysetreni a ja by som cela vedet ze co mi tam vlastne zistia ci vysku alebo co???a k akemu doktrovi mam ist???a co zato budem platit??pls piste ak o tom neco vite
no co places sak to je normalna vyska pre dievca...osobne nemam rad tie vysoke baby nad 175cm...omg mas len 14 si len niekde okolo polky puberty...este budes rast...ja som rastol do 16
Hormonálne vyšetrenie informuje o ovulácii, ale môže objasniť aj iné poruchy (napríklad choroby štítnej žľazy alebo nadobličiek). Hormóny možno vyšetrovať v moči aj v krvi, pričom presnejšie je vyšetrenie hladín hormónov v krvi.
zacni posilovat porastie ...zacnes vylucovat rastovy hormon ... je to zarucene ....dufam ze ja nepojdem na dajake testy bo ich asi šlahne tam ked uvidia vysledky .....
zrejme stitnu zlazu ti pozru TSH a fT4 + sono.. na zaklade toho ti spravia dalsie a navrhnu liecbu, ale hormony sa menia dlhodobo a diagnozu s liecbou ti mozno neurcia hned, ale potrva to aj nejaky polrok, kym budu jednoznacne zmeny
bol som na hormonalnom vysetreni musel som sa vyzliect do naha a ak nie tak by ma ona .... a zistili mi to, ze kolko este bduem merat. proste rogen. a tam sa volake kosticky porovnavaju a naznak toho sa bude vedeit ci este budes alebo nebudes rast. nic viac sa tam asi nerobi a mozno aj viac. pdla toho co sa ma robit ake vysetrenie. ja som bol tam len na vysku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aj ja som bola objednana, no zrovna na vtedy mi vysla maturita takze zase nic...
a neboj, bude to snad len krv.