@nina16 ja s tým síce nemám problémy ale viem, že jedna známa šla na nejaké laserové dačo a vraj jej to dosť pomohlo, neviem koľko to stálo ale hovorila že sa to oplatilo lebo to veľmi dlho vydržalo a ešte mi čosi spomínala, že keby išla na to viackrát za sebou tak jej tuším už ani nikdy neporastú
Veet je zbytočne drahý, obyčajná Balea postačí tiež
(Ale teda tie kraje to moc neberie, ako tá koža je tam voľnejšia, tak potom klasika pinzeta, ale potom sú miesta, kde je to s pinzetou nepríjemné a hlavne z toho slzia oči, tak tam tie pásiky - ak teda nechceš vyzerať ako Chaplin/Hitler v sukni
z avonu sa dajú objednať strašne super krémy s takou akoby škrabkou, stoja tuším okolo 4eur - a sú najlepšie čo som našla ever,
a aj sa to fajn používa a hlavne to nebolí, vosk bolí jak sviňa - toto len natrieš a potom takou blbosťou zorieš » 02.avoncdn.com/shop/assets/en/...
a u kozmetičky u nás na vidieku sa to okolo eura pohybovalo, neviem skadiaľ si, daj si sam mestskú prirážku ak tak ona ti taký horúci vosk tam dá a strháva, tie vosky veet a tak sú na podobnom princípe. Len ten kozmetický je silnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
však skús normálne tekutý vosk čo sa dáva na nohy a tak si to dávaj preč alebo neviem
a aký je rozdiel medzi voskovými pásikmi a tým čo robí kozmetička? Som zmätená
ale skus kozmetičku asi teda
@9 su smejdy, robia vyrazky, a ziletkou mi dorastu mozno o tyzden tak, ze su viditelne a su stale jemne
(Ale teda tie kraje to moc neberie, ako tá koža je tam voľnejšia, tak potom klasika pinzeta, ale potom sú miesta, kde je to s pinzetou nepríjemné a hlavne z toho slzia oči, tak tam tie pásiky - ak teda nechceš vyzerať ako Chaplin/Hitler v sukni
z avonu sa dajú objednať strašne super krémy s takou akoby škrabkou, stoja tuším okolo 4eur - a sú najlepšie čo som našla ever,
a aj sa to fajn používa a hlavne to nebolí, vosk bolí jak sviňa - toto len natrieš a potom takou blbosťou zorieš
» 02.avoncdn.com/shop/assets/en/...
a u kozmetičky u nás na vidieku sa to okolo eura pohybovalo, neviem skadiaľ si, daj si sam mestskú prirážku ak tak ona ti taký horúci vosk tam dá a strháva, tie vosky veet a tak sú na podobnom princípe. Len ten kozmetický je silnejší.
raz som si to dala odstrániť hrudkou medu (aauuu!)
raz voskom.
skúšala som pinzetu..no moc ma to bolí
a tak som ostala pri holení