Podradíte mi nejaký vážne dobrý, strašidelný horor ? Nie krvavý, ale niečo s mrazivou atmosférou.. Skúšala som hľadať aj tu v histórii, ale nenašla som také filmy, aké som chcela...(Nenávisť, Kruh etc. slabota)
@prasatko Žena v čiernom ma nebavila, ale absolútne. Štvrtý druh si plánujem pozrieť v najbližšej budúcnosti.. Paranormal Activity kokotina, a Sirota, to bol taký thriller.
poradím ti dobré horory: osvietenie, vec, páči sa mi aj hmla, ako myšlienka bola super v smrť prichádza v bielom, ale inak to bola úplna sračka. Potom insidious, kruh 1, tí druhí, ospalá diera (to nie je horor, ale vyvolalo to vo mne také mysteriózne pocity, že to tu musím dať), identita,
@panpeterpan VHS sa nedá pozerať bez kinedrylu, to je príšerné, celý čas som sa sústredila len na to, aby som neogrcala Vanča kvôli tej mykajúcej sa kamere.
Hruza v Conecticutu, 3:15 zemřeš ... a pokial chceš nejaké také psycho tak Funny Games USA alebo film ktorý ma držal v napätí od začiatku až do konca, je film podľa skutočnej udalosti Baby Blues..má len 1:20 a nie je dabovaný (len titulky) ale oplatí sa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Štvrtý druh- » www.csfd.cz/film/250043-ctv...
Paranormal Activity- » www.csfd.cz/film/253311-par...
Sirota- » www.csfd.cz/film/237089-orp...
a toto som este nemal zaludok dopozerat
» www.csfd.cz/film/231649-ant...
by som povedal najlepsi z tychto pseudo dokumentov v zanri
» www.csfd.cz/film/224788-pok...
» www.csfd.cz/film/220745-zlo...
» www.csfd.cz/film/16758-smrt...
» www.csfd.cz/film/6869-zahad...
» www.csfd.cz/film/194885-v-m...
» www.csfd.cz/film/2444-prich...
» www.csfd.cz/film/118298-con...
(Na margo Constantinea chcem povedať, že takéto filmy nie sú podľa môjho gusta, ale toto si vždy rada pozriem.)
» www.csfd.cz/film/6860-upir-...
(Staré, ale 80% moderných upírov sa na neho ani zďaleka nechytá.)
» www.csfd.cz/film/33022-hlub...
» www.csfd.cz/film/2356-mlcen...
» www.csfd.cz/film/8364-sesty...
» www.csfd.cz/film/188112-sve...
» www.csfd.cz/film/208302-zna...
» www.csfd.cz/film/17445-ti-d...
» www.csfd.cz/film/231593-sir...
» www.csfd.cz/film/7185-proro...
(Keď si zoberiem, že základy filmu stoja na skutočnej udalosti... not bad)
» www.csfd.cz/film/226038-pri...
(Koniec dovrzgali, tam som sa chytala za hlavu, ale inak fajn.)
» www.csfd.cz/film/182285-kli...
» www.csfd.cz/film/280046-ins...
» www.csfd.cz/film/208913-ame...
(Neviem, prečo to má na csfd toľko %, koľko má, lebo podľa mňa, a nielen podľa mňa, je ten film na omnoho vyššej úrovni ako iné filmy s viac %.)
» www.csfd.cz/film/174239-315...
Na viac si v rýchlosti nespomeniem.