Aký by si rada chcela?
Ak chceš niečo z novších, tak si pozri The Conjuring, ak nepozeráš často horory tak sa ti to myslím bude dosť páčiť a ak si do hororov zažratá viac, tak to tiež myslím neurazí
alebo American Horror Story. Čoskoro bude nová séria :3
Tak zostaname pri tradicnej klasike a tym bude asi Nezvratny osud? Ak si videla vsetkych 6 casti,ci kolko ich vlastne je,tak je to taky v celku pohode horor plny napatia....
ja som v nedeľu bola na The Conjuring, ale nebolo to také hrozné.. všetci hovorili, aké to je strašidelné a neviem čo, ale miestami som sa až nudila..
a predtým som bola na Evil dead a na tom sme sa len smiali
ale minule som videla jeden dobrý horor, ale neviem si spomenúť na názov
aa ešte super je The Omen, to si pozri, všetky časi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak chceš niečo z novších, tak si pozri The Conjuring, ak nepozeráš často horory tak sa ti to myslím bude dosť páčiť a ak si do hororov zažratá viac, tak to tiež myslím neurazí
alebo American Horror Story. Čoskoro bude nová séria :3
nie je to sice zrovna uplne strasidelny horor, ale dobre to je a zabijes tym viac casu ako len jednym filmom
myslím že o 2 dni bude v kinách
ale ak chceš niečo teraz hneď, stiahnuť a pozrieť, tak daj šancu tomu the Conjuring, jj
srbsky film pripadne, nieje to horor, ale je to lahoda
Mne sa aj 1ka lúbila dosť náhodou.
Wan je týpek na filmy no.
a predtým som bola na Evil dead a na tom sme sa len smiali
ale minule som videla jeden dobrý horor, ale neviem si spomenúť na názov
aa ešte super je The Omen, to si pozri, všetky časi
inak aj mysteriózne sú super skús identita, mechanik..