@sugy1 ja by som náhodou nevyhadzoval tie horory, i keď paranormal activity je nuda, ale na každého pôsobí niečo iné... ja som sa napríklad nudil pri Silent Hill aj pri Exorcistovi, to radšej Rosemary's baby
@sugy1 poznam ale nevidel som. je to horor v pravom slova zmysle? myslim, ci je tam to spravne hororove napatie. co som videl par zaberov tak posobilo skor ako scifi.
@sitic ale nie sci-fi, veď to je ako našli tú krabičku a potom zbierali krv pre Pinheada a už nejdem spoilerovať. A súhlasím aj s @14 oko, maybe aj tá sirota.... aj ten omen ak si nevidel. A ešte odporúčam, ale to si asi videl: Who goes there? (myslím, že v slovenčine to prekladajú ako Vec... (ach) )
záleží od toho nakoľko si náročný...ja som na to počula dobré recenzie, tak som si to pozrela...bolo to fajn, raz sa to vidieť dalo, ale poznám aj lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Chceš teda niečo klasické, klasický horor, alebo nejaký krvavý vyvražďovák?
A potom je tu ešte kopa hororov, napr. o zombies, masových vyvražďovačkách a tak, ale tak to nemá atmosféru, akú si chcel.
P.A. je odpad, Kruh si mýlim s komédiou, aj keď poznám veľa ľudí, čo sa tej Samary boja
Ja som Kruhy videl prvý raz keď som mal cca 13 a istý čas som teda chodil okolo telky vypnutej s rešpektom ale dnes ma ten film už nedokáže vydesiť :/
záleží od toho nakoľko si náročný...ja som na to počula dobré recenzie, tak som si to pozrela...bolo to fajn, raz sa to vidieť dalo, ale poznám aj lepšie...
ja odporúčam Martyrs ako horror na psychický nátlak.
a ako megahnus zase Srpski film.
A nadávaj niekomu inému, okay?
A všimni si, že ja ti nenadávam...
Stojím si za tým, že Kruh je prvoplánová sračka.