niekedy mam taku naladu ze si to pozriem, ale urcite to nie je moje prvotne kriterium pri vybere hororu. omnoho viac ma desia duchariny a "nadpozemske" veci.
nerobí mi to problém.. pozeral som už aj pitvu človeka ... a popravde to čo vidím v horore je pre mňa (po tom čo mi kamarát policajt hovoril čo on občas vidí v práci) nič
nevyhľadávam ich, ale už ked ma niečo podobné zaujme tak skôr z toho psychologického hľadiska...ale väčšinou ked vidím psychopatov čo týrajú ľudí či už vo filme alebo reálne, neudržím emócie na uzde...
nepozerávam horory teda, boli tu dve výnimky keď som pozerala ale to som akosik ani na výber nemala, ale aj tak som ho nedopozerala celý keďže som to kukala cez hodinu so spolužiakmi
radšej nech ľudí kúskujú akoby sa mali celý čas naháňať za dajakým duchom. mám kamoša, ktorý má horore a slaninu, tieto veci často kombinujeme dokopy, mňam, len potom po najedení sa slaniny zvyknem v polke filmu zaspať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
napr u nás sa točil aj pach krvi
jj to viem, som si bol cekovat ptm tu cistinku, kde ta opica nakladala tu holku
nie nie nie nie nie
úplne m stačí to čo je v GoT
aj toho mám niekedy dosť
a ak niekto obľubuje fakt úchylné, krvavé a nechutné horrory, odporúčam "The Human Centipede 1" a "Human Centipede 2" - idsk%C3%A1+stono%C5%BEka" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku filmy.kinotip.cz">» filmy.kinotip.cz/index.php?s id... (online aj na stiahnutie)