je to všetko vymslene,co vám prináša horoskop verírite im ? ja osobne horoskop citam ale newerim ale ked napr.prejde den tak si spomenem na ten horoskop a premyslam a vele veci co tam napisali bolo tak ! a co vy ?
hh ja ti dam horoskop kt zajtra najdeš v zajtrajšich novinach..
viš ja som jak z toho serialu..tiež dostavam zajtrajšie noviny..čiže začinam..
dnes budete mat velke štastie ale to može vyzerat aj ako velke neštastie..stretnete jednu peknu osobu a medzi vami to bude iskrit ale či z toho niečo bude ukaže len čas.čo sa tyka financii tak ak pojdete natankovat budete chudobni ak ste chudobni nemusite ist ani tankovat..thats all
inak povedane a bez nadavok..
horoskopy su maximalne všeobecne pisane čiže sa tam nedočitaš nič konkretne a len si domyšlaš že aha toto uplne sedi na mna..proste logika nezaškodi..
Ja v horoskopy verim, ale zalezi od toho z akeho su zdroja. Napriklad v novinach co chodia zadara do schranky (benefit) je horoskop a vsetko co tam pisu sa mi do bodky splni.
ja horoskopy citam, ale len obcas, z nudy a vobec im neverim. Ale zaujmave, ze kazde noviny pisu, ze tie ich horoskopy su stopercentne a pritom je v kazdych novinach nejaky iny Tak potom ktoremu z nich mam verit?
vacsina sa tam hodi pre kazde znamenie...a potom si to kazdy len zoberie,ze "toto sa presne na mna hodi!" ale pritom keby si precital ine znamenie je to o tom istom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
?
viš ja som jak z toho serialu..tiež dostavam zajtrajšie noviny..čiže začinam..
dnes budete mat velke štastie ale to može vyzerat aj ako velke neštastie..stretnete jednu peknu osobu a medzi vami to bude iskrit ale či z toho niečo bude ukaže len čas.čo sa tyka financii tak ak pojdete natankovat budete chudobni ak ste chudobni nemusite ist ani tankovat..thats all
inak povedane a bez nadavok..
horoskopy su maximalne všeobecne pisane čiže sa tam nedočitaš nič konkretne a len si domyšlaš že aha toto uplne sedi na mna..proste logika nezaškodi..
ja neviem aj na to proste neverim..
neni nic lepsie nez vidiet traposku v televizii co vesti z kariet tvoj zivot. sa pri tom ujebavam na smrt jaka je trapna