mne sa to nepacilo, do tej ukazky dali to najstrasnejsie co nasli v tom filme... nepaci sa mi celkovo film, dej, postavy... a to akoze "mrzacenie" vrazdenie... no boli aj lepsie horory... nie zeby som bola priaznivec tychto filmov, ale ked to porovnam s takym pach krve alebo hory maju oci... hruza
sesterka raz volala nejakeho typka z francuzska alebo odkial na navstevu na slovensko,a on ze nie tak sa ho spytala ze preco a on ze lebo pozeral film hostel
Hostel, hmm jasne si pamatam ze som ho stiahol tyzden pred svk premierou, lebo sa ma nan amici pytali... (inak nemá to 5 rokov, v marci tomu budú 4).
Horory ma moc nechytaju, mozno este tak grindhouse na kt. robil aj tarantino ma bavi, ale inak koncim u gremlinov. Takmer, no najdu sa aj vynimky ako su veci T Burtona (sweeney Todd). Hostelje postaveny len na akcii, ale dej je o nicom, a na takuto volovinu si mohli kludne radsej vymysliet krajinu, nez ju priamo nazvat menom existujucej.
Hostel je hrozná kravina, dej o ničom, postavy o ničom a jedine to tak vykresľuje celú našu krajinu ako totálny zapadákov, kde je všade len bordel, špina, hotová krajina... štvrtého sveta, pomaly...
kukam telku, a odrazu pocujem pesnicku Stuzkova od Elanu... pomyslim si: odkedy do dabingu montuju slovenske pesnicky do podmazu? a to davaju Hostel! ta "diskoteka" co tam bola, jak keby tam pes umrel...
totalna stupidita akoze toto neni horor toto je uplna hovadina kde je vela sexu a tak...proste kravina
@pernik a videl si film...sakra zabudla som jak sa to volalo ale blava tam bola vykreslena jak popolnik, no...a za dolar tam isli "slovaci zosaliet"...no hruza... xD
Hostel1,Hostel 2-oba pod režisérskou taktoukou Ellieho Rotha,oba filmy ktoré našu vlasť vykresľujú v takom svetle,že je o tom radšej lepšie pomlčať. Sú to podľa mňa otrasné filmy,navyše s mizernou kvalitou. Je veľkou hanbou,že sa takéto niečo vôbec natočilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Film Hostel je absolutnou urazkou nasej krajiny, a slovenski a ceski herci ktori sa na nom podielali naozaj zapredali svoju vlast aj svoju "dusu" ako sa hovori. Najsmutnejsie je, ze mnohi cudzinci veria tomu ze to tak naozaj je, pretoze na zaciatku filmu sa uvadza "inspirovane podla skutocnych udalosti", takze asi tak. Je az absurdne ako vykresluju nasu krajinu a v podobnych filmoch ine krajiny ktore su bud zo strednej alebo vychodnej Europy. Neskutocna drzost Quentina Tarantina...podobne sa zrejme citili aj ludia v Kazachstane potom ako videli film Borat. Su to filmy ktore patria niekam do spodiny kinematografie. Co sa stalo s intelektualnymi horrormi? Preco nikde uz nevidim filmy ako Siesty Zmysel, Hra na schovavacku, White Noise ci Blairwitch? Namiesto toho su to len same kraviny typu Usvit Mrtvych ci Hostel.
@Pernik vo filme Eurotrip bolo Slovensko vykreslene este horsie ako v Hosteli. To mas na mysli ten film kde boli v jednej z scen"udajne v Bratislave" a vykrikoval na nich akysi chlapik ktory miluje serial Miami Vice? Myslim si ze je to neskutocna drzost. Najhorsie na tom je, ze v Amerike a v zapadnej Europe sa najdu ovela horsie, skaredsie a nebezpecnejsie miesta ako v Cesku, Slovensku, Polsku, Ukrajine ci Rusku. Slovania su tam neustale vykreslovani ako akysi ludia, ktori zostali niekde vo veku kamennom a su sokovani ked sa v ich meste objavi American s mobilnym telefonom v ruke. Myslim si ze je to naozaj velmi smutne...
hlavne že sa to točilo v Čechách.. a Slovenky sú vykreslené ako totálne štetky.. a okrem toho, ako tej čajke niečo tieklo z oka, keď jej ho odstrihol.. tak to stálo za H*.. ale tak na zasmiatie dobré
No vykreslili nás dosť úboho akože ale reálne bola aspoň hudba v klube a ženy(zo Slovenského prostredia). Ženy akoby vystihli na jednotku aspoň zato by som chcel režisérov pochváliť, čo žena to samá kurva.
@pa3cek ja sa byť k.rvou necítim a napriek tomu ma to urazilo, lebo si napísal, že čo žena - to sama kurva (teda KAŽDÁ zena = kurva). A keby som aj rovno ňou bola, je ta do toho velke nič (ale sak mentalita slovakov, pchat nos, aj ked o tom nič nevieš a očiernovat, vid kauza kalinak).
A nemyslím že poznáš väčšinu žien tak dobre aby si ich označil automaticky za kurvy
mmmh... D ale vtipné to bolo hlavne tie časti * prišli do bratislavy * a tam nápis nejakej dediny.. D alebo ako na tej stanici čo mala byť bratislava začal hlasatel hovoriť po česky.. D
@Nikeboy Nie som si isty ale mozno to bude mat neico spolocne s tou zimou ktora zvycajne dosahuje ovela (a myslim naozaj OVELA) nizsie teploty ako u nas Mas sice trochu dost pomylene predstavy o tom ako to v Rusku vyzera ale to mas zrejme jedine z tych americkych filmov a bulvarnych casopisov
@lordjogi aj na alijaske je zima a???? no pomilene mas ty, a z tebou polka birdzu, ako tento web ma coraz nizsiu uroven, tu sa ani normalne diskutovat neda abi dakto nepicoval. to ako fakt....nechapem naco tu vobec nieco pisat v diskusiach, ked potom len clovek sa musi strachovat, ze ci dakto mu nezacne bezdvovodne nadavat, alebo picovat. to ako nechapem naco, v roku 2010 este vobec existuje tento web. asi len nato, abi su ludia nadavali bez akichkolvek pricin v diskusiach, a ludia co sa nudia, sa hrali na velmy dolezitich ze robia..........,. ako nulova uroven diskusii. a nereaguj, neodpisem,,lebo uz ma to tu fakt sere. mal som trpezlivost celi minuly rok, a som myslel ze rok 2010, sa ludia co tu su uvedomia, ale bol som vetsiim optimistom ako jeden nemenovani slovenski politik. nic sa nezmenilo, prave naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a mne sa to lubi
Horory ma moc nechytaju, mozno este tak grindhouse na kt. robil aj tarantino ma bavi, ale inak koncim u gremlinov. Takmer, no najdu sa aj vynimky ako su veci T Burtona (sweeney Todd). Hostelje postaveny len na akcii, ale dej je o nicom, a na takuto volovinu si mohli kludne radsej vymysliet krajinu, nez ju priamo nazvat menom existujucej.
Suma sumarum, je to volovina
Je to nechutné, nemám rada horory...
Práve doňho navŕtal tú dieru... Milé
@pernik a videl si film...sakra zabudla som jak sa to volalo ale blava tam bola vykreslena jak popolnik, no...a za dolar tam isli "slovaci zosaliet"...no hruza... xD
Eurotrip som videl tiež.
Tento druh filmov za horory nepovažujem...
(Saw II a vyššie je presne o tom istom - Vymyslime čo najkreatívnejšie spôsoby ako bolestivo a krvavo pripraviť o život niekoľko postáv...)
som si spomenul na cube, kocku... to je podla mna celkom zaujimave
To že ich hádžeš vsetky do jedného vreca je maximálne trápne a navyše to uráža...
A nemyslím že poznáš väčšinu žien tak dobre aby si ich označil automaticky za kurvy
SAWko je SAWko