ja osobne by som išiel určite na hotelovú..aj moja 2.škola na prihláške bola hotelovka
mám ekonomiku raz do týždňa, ale ten predmet preklínam už teraz v 1.ročníku neviem si predstaviť učiť sa ho na obchodnej podstatne viac..a účtovníctvo a také srandy
hotelka .. no povedzte mi, kto by nechcel ísť na zahraničnu prax do grecka napriklad s platom 700€ unas niektorí dospelí toľko ani z daleka nezarobia a ty to budeš môcť mať už po dovršeni 18 rokov
Záleží, samozrejme, aj podľa toho presne aká a kde. Lebo plány síce môžu mať rovnaké alebo podobné, ale kvalita školy je samozrejme individuálna pre každú školu. Môžem ti ale povedať, že na obchodnej akadémii sa nudiť nebudeš. Ak máš povahu, že sa neuspokojíš s 3kami napríklad, tak sa nadreš, aby si tie jednotky, dvojky dostala. Ale aj tak som za obchodnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja mám skončenú obchodnú a nikde ma nechcú poriadne
mám ekonomiku raz do týždňa, ale ten predmet preklínam už teraz v 1.ročníku neviem si predstaviť učiť sa ho na obchodnej podstatne viac..a účtovníctvo a také srandy