v tomto pripade by som sa rozhodovala podla toho, ci chces ist na VS alebo nie. zdravotak bez vysky ma dnes tu najspinavsiu robotu, ale zas ta VS - ci uz medina alebo nejaky iny sestrickovsky odbor - su dost narocne, hlavne asi casovo kvoli praxi... na druhej strane je to ista robota...
hotelovka ma tiez vyborne uplatnenie, ale ma zmysel skor vtedy, ak ta bud bavi varit alebo si pekna a na VS ist nechces...
ja osobne by som nesla ani na jednu, sice som za SOS skoly, lebo dnes je otitulovanych ludi prebytok a nikde ich nechcu, ale tieto odbory nie su moja parketa...
Ja som na zdravotke...no teraz maturujem...je to v pohode škola len musíš mať k tomu trochu vzťah ..a samozrejme musíš ísť ďalej inak naozaj tá najšpinavejšia robota...ale je to fajn...s praxou aspon mi máme v pohode....začínali sme s praxou az v treťom ročníku dovtedy sme normálne sedeli v škole...v tretiaku sme sa tri dni učili a dva dni sme namiesto vyučovania mali prax. Teraz vo štvrtom sa učíme len dva dni a prax máme tri dni. Je to ľahké pokiaľ nie si z tých "sprostejších" ľudí ...lebo ked v prvom ročníku ktorí je trochu šok nachytáš základy tak uz od takého tretieho a štvrtého sa ti to skoro vsetko opakuje ...je to naozaj zaujímavá robota no má veľa nevýhod ale aj výhod ...nevýhody ze budes vediet ochorenia a budes na sebe hľadať príznaky 90% ľudí to tak má a ze na praxi pochopíš aké sú vlastne nemocnice svinstvo ..hlavne oddelenia typu interné ale to záleží tiez na personálne a vyučujúci ma tebe ako to budes brat ...výhody..získaš veľa vedomostí hlavne o fungovaní celého zdravotníctva a zdravotníckych zariadení ktoré sú ľudom ktorý nevedia nic z toho odboru úplne ukradnuté alebo zamlčané....budes vediet co si môžeš a co sinemozes dovoliť...na čo máš právo..a teraz napríklad praxujem na detskom pri novorodencoch a je to najsamlepsia prax (ked neberiem do úvahy naších rómskych obyvateľov) ked chceš ísť do zdravotníctva musíš zistiť či na to budes mať žalúdok (ošetrovať hnijúce nohy a polomŕtveho pacienta nie je žiadna sranda)..a ci ta to bude aspon trochubaviť, a či chceš ísť ďalej a či máš rozum v hlave ale je to pohodička podla mna vo veľa veciach...a vo vedách veciach je to aj naplňujúca "robota"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hotelovka ma tiez vyborne uplatnenie, ale ma zmysel skor vtedy, ak ta bud bavi varit alebo si pekna a na VS ist nechces...
ja osobne by som nesla ani na jednu, sice som za SOS skoly, lebo dnes je otitulovanych ludi prebytok a nikde ich nechcu, ale tieto odbory nie su moja parketa...