@tasha5 ak myslis tie masazne lehatka... tak hej zlepsilo sa mi vsetko.. drzanie tela, aj kondicia.. a ked som mala zlomenu ruku, tak mi prikladali cez sadru tie zahrievacie kamene, a bolesti sa mi zmensili, ale neviem ci to nebolo iba psychikou
@lesush no to myslim .. ja pocujem len chvaly, no ale psychikou to zacina , urcite to pomaha kedze su to ,vychodne liecebne metody, ma to cosi do seba , diik aspon ktosi
@tasha5 ak budes chodit do tych centier, tak tam pred kazdym cyklusom cvicis dajake cviky specialne ale kedze som tam bola najmladsia, a okolo mna same 60 rocne tetky, tak tie cviky niesu nijak narocne... a ta hudba co ku tomu pustaju.... jedna basen
@lesush viees co tu nie, cviky ee iba cakas na rad mozno raano ked su tam ti starusky , aa o hudbe pomlcim, mas to tam lepsie, budem do tvojho chodit asi nejkaku relaxacnu, chillout nebodaj ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov