Ak má klávesnica vľavo také špeciálne tlačidlá ako kalkulačka a mail, tak to neodporúčam na hry. Spolužiak to má a úplne mu to vadí si naučený že crtl je vľavo dole stlačíš a vyhodí ťa z hry a pustí kalkulačku.
A navyše vidím že to má USBčka hneď pri mechanike čo je absolútne nepraktické si predstav že tam máš pripojené niečo a máš pripojenú externú myšku veď to zavadzia. V HP boli asi riadne dofetený keď to navrhovali. Ja mám konkrétne toto
je to výkonovo slabé má to 2,2ghz procák a 4gb ram tam mám, ale bol som finančne limitovaný. A je to úplne popiči noťas.
nejde mi o hry je maly sa mi paci tenky urcite to nechcem len koli hram to maximalne ze si raz za rok na tom zahram worms lebo nici ne ma nebavi len ide o to ze mam macbook no trosku mi spadol sasi ci ako to je mi uplne na prd drzia trase sa to cele ako blbe tak tento notebook chcem len tak na cestovaniee a na internet
HPčka sú ževraj poslednú dobu celkom dobré, horšie ohlasy sú na Asus a Acer. Pôvodne som mal vyhliadnuté Lenovo, ale to malo nejakú intelácku integrovanú grafiku s ktorou nechcem mať absolútne nič spoločné. Mal som rozpočet len približne 300€.
Pavilion bola najhorsia rada od HP od HP ber jedine radu probook Ak ces HP na cestovanie odporucam Hp mini 5103 mám ho ja vysiel ma 300e baterka skoro 9hodín nesekámi krása procák silný hr nanom nekalím
hp hmmm no neviem ja mam ASUS M50VC vyborny multimedialna bomba, skvele chladenie... ozaj skontroluj si ako sa chladi či priamo taha vetinator cez mriezku vzduch, alebo ma tzv bublinu ... ak ma bublinu mas vyhrate.. ak nie tak to je kur*a drahy fen na vlasy s ktorym si paradoxne vlasy nevyfukaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tento typ notebooku nemam.. daj link s parametrami
nejde mi o hry je maly sa mi paci tenky urcite to nechcem len koli hram to maximalne ze si raz za rok na tom zahram worms lebo nici ne ma nebavi len ide o to ze mam macbook no trosku mi spadol sasi ci ako to je mi uplne na prd drzia trase sa to cele ako blbe tak tento notebook chcem len tak na cestovaniee a na internet
» www.alza.sk/hp-g62-b90ec-d1...
@jurino555 v tom pripade ti nic nebrani si ho kupit