strašne rada sa hrám...poznáte takú tú hru na šťastie? Učila som ju moju tetušku, ale tá je dosť zatrpknutá, ale ja sa nevzdám...volajú ma mnohoanna, ktorá mnoho vymýšľa a miluje prírodu! Dokázala by som o nej rečniť celé hodiny! Ch
áno, milli už došlo, preznalcov, pokračovať v story, kt. som začala, a čerpať z kníh, čo ste čítali...toot je z anny, hej, z polyanny, červenej čiapočke, harry atd...no tvorte osud mnohoanny to je vše, čo som chcela
Lebo milá moja ja nie som žiadna pipka výmodnená, ani pipka s dlhú pančuchú, šak víš starnem už som jak tá korytnačka, nesiem na sebe bremená celej planéty och joj. A nezabúdaj Mnohoanna každý den naštartuj kosačku a trhaj baobaby.. ale ešte predtým ti prezradím velké tajomstvo - pozitívne myslenie uh a som animágus...preto tie velké uši a všetko...
po tejto odpovedi Mnohoanna zostala mierne vykoľajená... , a cítila sa viac než Idiot, cítila sa ako vrahyňa slov. Utekala preč od vlka v depke do višňového sadu a tam začala vykopávať hrobku svojho psa. Vytiahla jeho stehennú kosť, a takto premluvila: Byť či biť, to je otázka..
a potom babuška predbežne zaspala na 100 rokov. vlčik ma síce chcel zjesť, ale nezvestná mamička ma naučila neotvárať cudzím úchylom. nastokla som si na ruku môj superextramegašpecál náramok a ocitla som sa na najkrajšej pláži sveta! celé dni som len húlila a húlila a húlila.. moji spoluobčania mi len ticho závideli ked som zabila drsného veľkého žraloka, ale tá ich skrytá nenávisť mi trhala srdce. pokúšala som sa im názorne vysvetliť na steblách trávy, že ak nebudeme držať spolu, napadnú nás zvonku a naše polia marišky budú navždy zatratené...
príručka emo , to by ma nenapadlo, ja mám 22, o emo nič neviem ...ešte čechov tam bol, no ja končím, budem zajtra pokračovať, vy idte ďalej, keď prídem, chcem sa narehliť, tak vymýšľajte parodky
Uvedomili si, ze polia marisky nie su tak dolezite ako sol, bez ktorej sa octli. Mnohoanna sa ju vybrala hladat.Ale vsetky rovnake neuspesne dni ju priviedli do stereotypu. Preto sa rozhodla pre samovrazdu.Nepodarilo sa jej to, tak ju zavreli do psychiatrickeho ustavu. Povedali jej ze trpi vaznou srdcovou chorobou. Znova si uvedomila, ake stastie je zit. Usla odtial. Ako tak utekala, stratila crievicku..
... crievicku nasiel krasny princ ale kym jej ju stihol vratit zistil ze zaspala v ruziach a asi ju musi pobozkat, to ale nechcel tak mu napadlo ze mozno vsetko vyriesi otravene cervene jablko...
a práve ked jej ho chcel pritisnúť k ústam Mnohoana sa zobudila a tresla chlapcovi facku. "Padaj z mojej postele ty prasa, ani nechcem vedieť čo si robil." Na to vstala a pozrela sa do zrkadla, "och nie, mládi v hajzlu!" zavrčala ked zbadala že je z nej dvadsiatnička. "Aj ked zasa možem chodiť na disky, a opíjať sa, ou jea." Potom sa pozrela na princa rozplešteného na zemi. "Ty nejdeš?" ulútostilo sa jej ho. "Láska je chyba v programe." vyhlásil smutne sa na nu pozerajúc. "System error."
Vstal, otvoril chladničku, vytiahol whisky a pekná polovica fľaše mu skĺzla dolu hrdlom. "Idem zbaliť nejaké ľahké devy", pomyslel si.
Ako tak kráčal cez Farngorn, (s vidinou tej pravej), objavil sa pred ním obrovský troll. Zrazu pocítil silnú túžbu nastoknúť si ten divný prsteň, ktorý nahmatal vo vrecku.
Stal sa neviditeľným. Troll sa zahnal tažkým kyjakom a z úst sa mu vydralo: "Hermyyyy, kde Hermyyy!"
...v tom si Mnohoanna spomenula, že je ona a nie on , a že si príliš otvorila fantáziu. Zobudila sa...no čo sa ale nestalo. Ten prsteň naozaj mala! A nebol hocijaký, ak ním tisíc a jedna krát otočila, ocitla sa na Olympe so všetkými božskými panovníkmi. Došlo k omylu, lebo ju považovali za príchodiacu otrokyňu, a tak jej dali okovy, rumančekový venček a mala vchodiť venčiť malých minotaurov. Celé dni plakala a volala: "Janíííčko, Ivanko, Tristanko, pán Darcy, Voloďa, Peter, kdeže ste?! Zachráň ma, môj Rómeo, zachráň, Gilbert..."
...pán Rochester sa však neurazil (eh, z ktorej knihy je?), veď bol vojakom a niečo za sebou mal...avšak zdalo sa, že s Mnohoannou sú väčšie ťažkosti než s trafením granátu do nepriateľa:/...jeden deň jej takto riekol: "Mnohoanna, dievočka moja nevyspytateľná, vezmem ťa ja na front, a budeš konečne polopate ženská!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(btw pochopila som spravne?
super hra toto
22. na tú zemeplochu (terry pratchet však?) sa už chystám asi polroka kurnik raz si ma to doženieee
potom si dáme patent na príbehy o Mnohoanne, o jej strastiach a útrapách
Ako tak kráčal cez Farngorn, (s vidinou tej pravej), objavil sa pred ním obrovský troll. Zrazu pocítil silnú túžbu nastoknúť si ten divný prsteň, ktorý nahmatal vo vrecku.
Stal sa neviditeľným. Troll sa zahnal tažkým kyjakom a z úst sa mu vydralo: "Hermyyyy, kde Hermyyy!"
...v tom si Mnohoanna spomenula, že je ona a nie on , a že si príliš otvorila fantáziu. Zobudila sa...no čo sa ale nestalo. Ten prsteň naozaj mala! A nebol hocijaký, ak ním tisíc a jedna krát otočila, ocitla sa na Olympe so všetkými božskými panovníkmi. Došlo k omylu, lebo ju považovali za príchodiacu otrokyňu, a tak jej dali okovy, rumančekový venček a mala vchodiť venčiť malých minotaurov. Celé dni plakala a volala: "Janíííčko, Ivanko, Tristanko, pán Darcy, Voloďa, Peter, kdeže ste?! Zachráň ma, môj Rómeo, zachráň, Gilbert..."
A splnilo sa...prišielll...
Mnohoanna rozmýšľala, a prišla...