podĺa mňa je to taká hlúposť akú svet ešte nevidel, sedieť pred kompom a hrať sa na niekoho iného, ja všeobecne virtuálnu realitu neuznávam, skôr reálnu realitu. rpg považujem za hroznú stratu času....a tie blbé pravidlá... a doteraz som neprišla na to čo je na tom také úžasté že niekto pri tom trávi celé hodiny.
ja som kedysi hrávala,aj 15 hodín vkuse,ale potom mi foter na mesiac zatrhol net,odvšadial ma povyhadzovali,ak ma nevyhodili tak som už dávno mimo....a už sa mi nece registrovať znovu a pravdupovediac mi to ani moc nechýba....
ano hram -Finalia..podla mna to je dobre rozvoj fantaziemslovnej zasoby a tak,,,no zase netreba tomu uplne podlahnut je vzdy lepsie stravit volny cas niekde s kamosmi ako za pc
Gorthic a WoW vl8dne svetu ale treba to trochu kludnit bo jak vysiel datac ta som hral vkuse az som dal za 2-3 dni 5levelov a to je trosku vela ked zo 70 na 80 kazdy level naexpit 1,5 mil expov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
rpg ktore su zalezene na systeme AD@D ano..
skratka na systeme Advance Dungeons and Dragons ale to dnesnej mladezi hovno povie..
ajtak Larpy su najelpsie, ajked je to o niecom inom
Larp, to je už niečo iné, samozrejme