uz asi pred pol rokom som si nasla na prednej strane vaginy taku tvrdu hrcku velku asi 2 cm. neviete co to moze byt citala som ze to moze byt krcok maternice alebo ze to nieje nic vazne staci na to nejaka masticka ci co. mam ist ku gynekologovi? nestalo s
mas pocit, ze my sme tu vsetci studovani gyndosi s diplomom na stene? a nechybala si ty v skole prave ked ste preberali na prirodopise pohlavne organy? (ach)
Nie si prvá, ktorá to má, moja kamarátka má podobný problém. Robí sa jej to približne každý rok- dva roky a po takých dvoch týždňoch jej to vraj zmizne, tiež sa pre to strachovala, no na gyndu nešla, nechápem prečo..... ale k veci- pokiaľ to je na veľkom pysku, môže to byť zdurená mazová žľaza, nejaký podkožný tuk- uzlík alebo ... ktovie? nik z nás nie je gynekológ (aspoň myslím) a tak ti nevieme s presnosťou povedať diagnózu, no ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Niektorí to nazývajú "bod G"
a choď určite na gyndu...aj keď to nič nebude je lepšie mať istotu...
@cocca-colla mame rovnake zmyslanie v rovnaky cas☺
zabudnuté zvyšky po potrate nič?