Vieš že som aj ja raz mal? Teraz som si na to spomenul. Už si ale nepamätám čo som s tým robil. Rozhodne s tým choď ku doktorovi. To si myslím že ti povie/napíše každý
No ja neviem, ja som už mal párkrát takéto hrčky, a väčšinou to je iba nejaká tuková hrčka, ktorá mi zmizla, alebo nejaký hlbší "jebák", ktorý tiež po istom čase zmizol, takže ja osobne by som s tým nerobil nič.
a je tvrdá na dotyk? keď zatlačíš? a pri zatlačení bolí, že? môžeš s tým ísť k doktorovi, prepichnú ti to (môže to byť taká tuková hrčka) a vytečie ti to. malo by to byť neškodné, pokiaľ je to ono, ja to mám tiež, za ľavým uchom a ešte aj na hornej pere na boku nejak to nemizne, za uchom to mám už pár rokov a na pere asi 2 mesiace. každopádne, návšteva doktora ti nijak neublíži
určite najlepšie urobíš, keď pojdeš za svojim obvodnym lekarom. ja ked na daco take pridem, radsej idem za lekarom, aj minule hned rpesne vedela o co ide, dala mi daco a mi to zmizlo a mala som pokoj na duši takže ak si chces byt ista chod za lekarom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale chod k doktorovy pre istotu on ti dá kvapky na lymfatické uzliny.