Seriál - Housova žena. V prvom prekliatom prípade by som mu neprešla zadným kolesom auta jeho nohu a... kopec vecí.
Komix - Ťažká otázka, asi by som chcela byť skôr novou ešte nevymyslenou hrdinkou, nejakou biologičkou, čo pracuje v labáku s rastlinkami a plesňami, a samozrejme, nejakým nedopatrením by mi nevyšiel môj projekt a ja by som sa zmenila na niečo zelené a lietajúce ^^
@mm47 njn normálne ked sa vyrabal svetelný meč tak jedi zaniesol kryštál do takej velkej pece.. no a darth maul ako jediný epic v nej vydržal celý čas a formoval ho ak sa nemylým čítla som to už dávno preto mal aj obojručák.. ale ako ho odrovnal obi hnoj to bolo dosť noobsky a failovo poriešené v tom filme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Komix - Ťažká otázka, asi by som chcela byť skôr novou ešte nevymyslenou hrdinkou, nejakou biologičkou, čo pracuje v labáku s rastlinkami a plesňami, a samozrejme, nejakým nedopatrením by mi nevyšiel môj projekt a ja by som sa zmenila na niečo zelené a lietajúce ^^
celá moja rola v dieloch, kde sa objavím, by pozostávala z toho, ako ma niekto obdivuje a toho, že uvažujem nad tým, akú zmrzlinu si kúpim
@semhamforas rozmyslal som nad nim alebo Theseom
a mal obojručný meč
Podla mna bol najvacsi skill , jediny zabil jedi majstra v suboji v podstate a daval tam dvoch naraz predtym.
ale fúj, zas voľajaky satan ..........filip
Komiks: Barbara Thorson z I Kill Giants... alebo Commander Badass z Manly men doing manly things
A Serial je jasny- Brat Justin z Carnivale 8)