a co tak radsej desire S? to je podstatne krajsie, vykonnejsie, rychlejsie nez obycajny desire a aj co sa tyka aktualizacii je podporovanejsie.. Desire Z je sice super, ale uz mrtve..
@tommyhot ved nemusim is kazdy tyzden novy oper. system stahovat...a hry a podobne veci tych je snad dost..inak ani neviem aky obchod ma htc..to je jedno aj tak si ich nelegalne stiahnem
@romanzkrajinyx ide o to, ze pri desire Z si uz pravdepodobne novy system nestiahnes, pretoze uz nie je podporovany.. to iste obycajne desire.. myslim si, ze 2.3 bola posledna legalna aktualizacia androidu..
mam klasicky desire a bohato prevysuje moje potreby...ale klavesnickou by som nepohrdla, ked mam spravene nechty tak by som radsej vrazdila nez mala pisat smsky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som napriklad nenatocil video mobilom nikdy v zivote
fotky to ma slusne a video som este nenatacal, ked chcem fotit tak fotim fotakom, ked potrebujem rychlo fotku tak som spokojny aj s mobilom
myslim ze by si sa mal zamysliet ci potrebujes qwerty klavesnicu, to je to preco sa mas rozhodovat medzi desire Z a hociktorim inym ...