a stiahla som si do neho hry lenže nikde nwm najsť pameťovku v ktorom priečinku to je? niekde som čitala že na to treba program , ma stym mobilom niekto skusenosti ? dakuejm
tam nie je pamatovka... je to galéria pre fotky a videa, a winanp si stiahni alebo tam máš hudbu... a ak chceš mat všetko pohromade total commander ale to len tak priečinky
@kamush195 idu ... jasne že ide ale však ti ich ukaže ak dáš toto na lavo dole taku kocku a tam máš všetko čo si stiahla a všetky programi... ked budeš mat mnalo miesta tak daj potom "rolety" daj odstrniťaplikáciu a hore máš premiestnit na SD kartu (pamatovku) a tam tukneš a už len odklikávaš a to čo ti vyhodí tak tam dáš... To len preto lebo mobil má 1GB a ak chceš viac hier tak si to musíš presunut do pamatovky...
@kamush195 hry sa automaticky dávajú do pamate telefonu ale postup vyššie ak ich chceš viac tak si musiš niektoré presunut do pamatovky aby ti zostalo miesto
s týmto mám problém aj ja, že nikdy neviem nájsť žiadnu aplikáciu čo stiahnem... moje htc je pre mňa ako nemoderného človeka španielska dedina, ale dá sa na ňu zvyknúť... ja som s tým vydrbala tak, že si aplikácie posielam cez bluetooth, pričom mám urobený priečinok pre všetky súbory, ktoré takto prijmem... zdĺhavé, ale ja toho veľa nepoužívam
@kamush195 moment hry sa nedajú stahovat len cez market...tak to potom neviem ja že takto máš problém ale potom sa mi vydí že sa to ani nedá kedže je to system android. no neviem do mobilov sa nevyznám
@kamush195 tak si vies kde? v pici pretoze wildfire nema vstavaneho manazera na prehliadanie suborov cize to co si si dala na kartu nenainstalujes...navyse nikde nemas zarucene ze to co si si takto stiahla ti pojde...a ked nemas wifi tak ten telefon mozes zahodit pretoze bez netu nevyuzijes ani 10% z toho co ten telefon dokaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a odporúčam na videá a hudbu BS player