1. 150 tisic aplikacii ktorych je stale viac a viac je podla teba malo? dobre je to menej ale rozhodne je z coho vyberat...takze nemam dovod sa stazovat...
2. prave v tomto spociva to kuzlo...preto je windows rychlejsi, stabilnejsi, nelaguje, nezamrza, nerestartuje sa...vsetko funguje na 100% ...co tam chces dizajnovat? je to jednoduche a prehladne a homescreen mi ponuka rovnake moznosti ako na androide...len s tym ze to ma svoj styl...na androide je kazdy widget iny a ked si ich naplieskas plnu plochu alebo rovno niekolko ploch potom mas v tom chaos...
3. vyzorovo mozno niekomu nesadne ale som isty ze raz ta tak isto ako mna casom to tvoje dizajnovanie prestane bavit a budes dakovat bohu ze existuje nieco ako windows...
4. rozhodne to neni mobil len na volanie ale aj na pracu a zabavu...prepojenie so socialnymi sietami je daleko lepsie ako na androide, plna podpora office a outlooku, prepojenie s cloudovym uloziskom (toto nie ze by android nemal ale proste windows to dokaze vyuzivat daleko lepsie)...zalohovanie...
na rozdiel od androidu ja ako koncovy pouzivatel telefonu s windows phone som neni o nic ukrateny...ponuka mi vseko co android + kopec veci navyse a naopak si vychutnam skvele fungujuci system ktory robi presne to co od neho ocakavam a zrovna v tom spociva ta nevyhoda androidu...otvorenost...furt mas nutkanie nieco menit, upravovat, doladovat a tym padom si neni nikdy uplne spokojny az ten system rozjebes este viac ako je...navyse podpora stoji uplne za hovno...ako tak to drzia custom romky ktore tiez niesu uplne 100%ne...
a este taka vec na koniec...kazdy kamarat co si kupil galaxy s3 sa len usmieval ked som mu povedal ze planujem kupit lumiu 920...ked mi konecne dosla a predviedol som im co to dokaze tak boli prekvapeni
@kosmiklove ďakujem ti za tento sloh, aj keď nemusel byť... si si myslel, že ma prehovoríš a donútiš ma zmeniť názor? nie, určite nie... po windowsovom mobile by som siahol len vtedy ak by androidy už nevyrábali, alebo ak by windows prišiel z niečím fakt prelomovým, ale pochybujem...
a tebe vadilo, že si mal stále nutkanie niečo meniť? veď to je parádna vec, ale chápem, sto ľudí, sto chutí...
len tak mimochodom... S3 by som ani ja nekupoval a ani nič od Samsungu zatiaľ, kým nemajú dobré ale fakt dobré mobily...
@hovnovhlave neslo mi o to prehovorit ta...skor mi islo o to ti len ukazat ze nemas pravdu v tom ze win je bullshit a ze je to tiez hodne dobry system a ano prisli s kopec prelomovymi vecami a dalsie sa este len chystaju...ale tazko vysvetlovat prednosti windowsu cloveku zaslepenemu androidu pretoze ich aj tak neuvidi momentalne mam aj SGT2 takze mozem priamo porovnavat android s windowsom a bohuzial uz mi nesluzi ani na to na co som ho kupoval pretoze windows je pohodlnejsi
a co by si kupil ked nie samsung? snad nie sony alebo htc?
@hovnovhlave 10 minut nestaci...ja som pouzival dva roky nokiu N8 so symbianom (predtym som mal tiez symbiany) a popri tom som vystriedal na skusku htc a zte s androidom + kopec dalsich mi preslo cez ruky...potreboval som uz nutne novy telefon tak som hladal vhodnu nahradu...tiez mi zo zaciatku nevonalo ze nokia presla na windows a tak som si zacal zistovat co ten system dokaze...pretoze nokia exceluje vo fotakoch a v navigacii zadarmo...nechcel som sa o to ukratit tak som to riskol a rozhodne nelutujem...moj dalsi telefon bude jednoznacne nokia s wp...
btw xperie su odpad..z tohtorocnych top modelov (galaxy s4, htc one a xperia z) je prave xperia z nich najhorsia...
z minulorocnych top modelov (galaxy s3, htc one x, xperia t, iphone 5 a lumia 920) ani neviem ze nejaka xperia vobec existuje...a co som pocul od ludi reakcie ktori sa rozhodovali medzi tymito top modelmi tak na xperie zrovna nepadlo moc chvaly...
@montik ... mám rovnaký názor ako kosmiklove .. . ak wp8 tak jedine Nokia ... Ja som šiel tentoraz do androidu a to do top modelu A mobilu roka HTC ONE... a neľutujem, úplne perfektný smartphon... ale budúci mobil bude asi s Wp8 v podobe Nokia teda budem O tom uvažovať
@kosmiklove no mne to bohate stačilo... by museli stojky na mrakodrapoch robiť v Microsofte aby som podporil ich mobily...
mal si symbiany? a to si ako prosím ťa mohol vydržať s takými priblblými mobilmi? (už by bolo na mňa veľa, keby si ani v tomto so mnou nesúhlasil, ale aj tak predpokladám, že to tak bude)...
chlape, máme proste odlišný vkus a hlavne v tomto a vo výbere mobilov celkovo.. mohli by sme sa tu ešte týždeň hádať, ale stále ostaneme na tom istom... nemá to zmysel
nokia vždy excelovala vo foťákoch a navigáciách... to je jasná pravda, ale za 1. teraz do svojich smartphonov dáva kvalitný foťák už každý výrobca (už to nie je len nokiácka vec) a za 2. navigácia je pre MŇA úplne zbytočná vec a nikdy som ju nevyužil, takže to mi je úplne jedno či tú navigáciu bude mať dobrú, alebo nie (opakujem, pre MŇA)... Nokii ako značke už vôbec nedôverujem a hlavne vďaka takým shitom ako vyrábali pár rokov dozadu
xperie a odpad? dovoľ sa mi schuti zasmiať neviem skade si vyhrabal a počul takú somarinu, ale aspoň ma poriadne pobavila vidno, že xperku si nikdy nemal ani v ruke
na xperie nepadlo moc chvály? potom neviem akých ľudí si počúval
@hovnovhlave priblblymi mobilmi? keby ho nezrusili tak ho doteraz pouzivam a doteraz by bol pre mna TOP OS v telefonoch...neviem na zaklade akych skusenosti to mas ale pouzival som ho cca 10 rokov od tych prvych modelov (este doteraz mam doma nokiu 6600) a dokazal som tam spravit vsetko...od hacku a zmenu takych veci o ktorych sa ti na androide ani nesnivalo...jedine co na symbiane neslo bolo pretaktovat procesor...
teraz dava do svojich smartfonov kvalitny fotak uz kazdy vyrobca? vidno ze sa nevyznas...nokia je stale top vo foteni...keby ti vypisem konkretne parametre tak ani nevies o com hovorim ty mozno navigaciu nepotrebujes ale xxx dalsich to oceni...mozno pochopis ked si spravis vodicak a budes mat vlastne auto a na ake shity narazas? ak povies ze 5800 alebo 5530 tak s tym by som ako tak suhlasil...ale par rokov dozadu mozu byt aj N95..N70 a ine ktore by som shitom rozhodne nenazyval...
a ano xperie su odpad v porovnani s iphone, nokiou, samsungom alebo htc nemaju co ponuknut a su niekde az na konci...a to ti povie kazdy...vacsina ludi bere bud htc alebo samsung
@kosmiklove áno, dobre počuješ... symbian bola veľká sračka a už nemal šancu kokurovať dnešným operákom ako Android, iOS alebo WP... a prečo ho akože zrušili si myslíš? práve preto...
spravil si na nich všetko? zaujímavá hláška
máš pravdu... do fotenia sa nevyznám a fotím iba raz za čas, teda na kvalitné fotky si nepotrpím, ale aj tak si myslím, že je to už jedno od koho si vybereš mobil ak chceš fotiť...
ja viem, že navigácia je pre neiktorých veľmi dôležitá, ale ja som podotkol na to, že je to zbytočnosť pre mňa a nepovedal som, že je to nevýhoda
aj takej N95 by som z radosťou pridelil titul shit mobil
iPhone tak ty zabíjaš čoraz viac, kámo
a zase veta "to ti povie každý"... ja fakt neviem kde ty potom žiješ...
j, HTC by som aj ja zobral hneď, to je asi tak jediné v čom sa s tebou zhodnem...
@hovnovhlave to ze momentalne nedokazal konkurovat ostatnym os s tym suhlasim...resp potreboval by velke zmeny a na to uz nebol cas...ale ze by to bola sracka s tym nesuhlasim...vo svojich casoch to bol jediny OS a navyse vdaka symbianu tu je momentalne android pretoze nokia bola prva ktora zacala taketo telefony vyrabat a ano spravil som na nich vsetko...symbian je hodne podobny androidu..neni open source ale ked ho odomknes tak mas pristup ku vsetkemu...ale take veci asi ty nevies kedze nemas prehlad o tom co vlastne konkurencia kedy ponukala a si zaslepeny len jedinym produktom coz je tvoja velka chyba
tak to si pis ze to neni jedno aky telefon si vyberies ked chces fotit...teoreticky dokazes spravit pekne fotky s kazdym lepsim telefonom...ale ak sa na to pozries z profesionalnejsieho hladiska tak zistis ine telefony nefotia az tak dobre...z tych lepsich spomeniem len galaxy s4, iphone 5 a udajne nejaky prelom ktory sa nakoniec nekona mal spravit htc one...ale i tak patri k tym lepsim...
N95 shit mobil? tak to si ma teraz rozosmial vidno ze sa nevyznas...
a ano iphone...sice ho neznasam viac ako android ale patri medzi top...
no tak, keď myslíš... ja som so symbianmi nikdy nič nemal spoločné, takže toto už neviem posúdiť a vyvrátiť, ale oka
na symbiany som počul vždy len kritiku...
áno, som zaslepený, ale.na druhú stranu mi vôbec nič nechýba, takže nevidím žiaden problém v tom
ja neviem ako ty, ale nie som profesionálny fotograf a ani sa tomu nevenujem, ale keby som aj bol, tak určite na fotenie ten mobil nevyužívam... foťák v mobile je vždy len rýchla alternatíva toho, keď chceš odfotiť len nejakú blbosť, vtedy mi už vôbec nemá čo záležať na profesionálnej kvalite...
@montik je rychly, ovlada sa dobre, co sa tyka pamate, tak mam tam co mi staci, akurat musim obcas menit playlist pesniciek lebo ta pamat je cosi mensia no da sa kupit SDkarta a fakt nie su drahe 5-10 eur a mas vybavene. napriek tomu som bez SD karty a ver tomu ze som clovek ktory pocuva vela hudby a taaak .. fotak v pohode, sluchatka maju dost pekne bassy, mam ovela lepsie ako ludia s androidom. mozno je to tym Beats audiom co je vnutri, ale na znacky neak neverim,tak neviem .... inak vsetko super, akurat ak pocuvas radio tak to nema.ale to uz nema vela telefonov v dnesnej dobe ako som si vsimla. ... kludne sa pytaj , ja som spokojna... a jedina nespokojnost- chcela som farebny, ale mali len ciernobiely! ale vyzera aj tak super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale v tomto jednoznačne nesúhlasím
2. nemôžem si ho nadizajnovať presne podľa seba
3. celkovo sa mi hnusí celý ten operačný systém
4. je to proste bullshit, jeidne možno nie pre tých, ktorý potrebujú mobil len na volanie...
ja by som skôr chcel vedieť od teba, čo sa ti nepáčilo na Androide počas tých dvoch rokov...
1. 150 tisic aplikacii ktorych je stale viac a viac je podla teba malo? dobre je to menej ale rozhodne je z coho vyberat...takze nemam dovod sa stazovat...
2. prave v tomto spociva to kuzlo...preto je windows rychlejsi, stabilnejsi, nelaguje, nezamrza, nerestartuje sa...vsetko funguje na 100% ...co tam chces dizajnovat? je to jednoduche a prehladne a homescreen mi ponuka rovnake moznosti ako na androide...len s tym ze to ma svoj styl...na androide je kazdy widget iny a ked si ich naplieskas plnu plochu alebo rovno niekolko ploch potom mas v tom chaos...
3. vyzorovo mozno niekomu nesadne ale som isty ze raz ta tak isto ako mna casom to tvoje dizajnovanie prestane bavit a budes dakovat bohu ze existuje nieco ako windows...
4. rozhodne to neni mobil len na volanie ale aj na pracu a zabavu...prepojenie so socialnymi sietami je daleko lepsie ako na androide, plna podpora office a outlooku, prepojenie s cloudovym uloziskom (toto nie ze by android nemal ale proste windows to dokaze vyuzivat daleko lepsie)...zalohovanie...
na rozdiel od androidu ja ako koncovy pouzivatel telefonu s windows phone som neni o nic ukrateny...ponuka mi vseko co android + kopec veci navyse a naopak si vychutnam skvele fungujuci system ktory robi presne to co od neho ocakavam a zrovna v tom spociva ta nevyhoda androidu...otvorenost...furt mas nutkanie nieco menit, upravovat, doladovat a tym padom si neni nikdy uplne spokojny az ten system rozjebes este viac ako je...navyse podpora stoji uplne za hovno...ako tak to drzia custom romky ktore tiez niesu uplne 100%ne...
a este taka vec na koniec...kazdy kamarat co si kupil galaxy s3 sa len usmieval ked som mu povedal ze planujem kupit lumiu 920...ked mi konecne dosla a predviedol som im co to dokaze tak boli prekvapeni
a tebe vadilo, že si mal stále nutkanie niečo meniť? veď to je parádna vec, ale chápem, sto ľudí, sto chutí...
len tak mimochodom... S3 by som ani ja nekupoval a ani nič od Samsungu zatiaľ, kým nemajú dobré ale fakt dobré mobily...
a co by si kupil ked nie samsung? snad nie sony alebo htc?
hmmm, no mne sa za tých 10 minút čo som to mal v ruke vôbec nezdal pohodlnejší... jedine svižnejší bol, to musím ako jediné uznať
jop... s xperiami mám najlepšie skúsenosti, takže tak...
btw xperie su odpad..z tohtorocnych top modelov (galaxy s4, htc one a xperia z) je prave xperia z nich najhorsia...
z minulorocnych top modelov (galaxy s3, htc one x, xperia t, iphone 5 a lumia 920) ani neviem ze nejaka xperia vobec existuje...a co som pocul od ludi reakcie ktori sa rozhodovali medzi tymito top modelmi tak na xperie zrovna nepadlo moc chvaly...
ak ti zalezi na tom aby si mala htc tak radsej siahni po niecom s androidom...
mal si symbiany? a to si ako prosím ťa mohol vydržať s takými priblblými mobilmi? (už by bolo na mňa veľa, keby si ani v tomto so mnou nesúhlasil, ale aj tak predpokladám, že to tak bude)...
chlape, máme proste odlišný vkus a hlavne v tomto a vo výbere mobilov celkovo.. mohli by sme sa tu ešte týždeň hádať, ale stále ostaneme na tom istom... nemá to zmysel
nokia vždy excelovala vo foťákoch a navigáciách... to je jasná pravda, ale za 1. teraz do svojich smartphonov dáva kvalitný foťák už každý výrobca (už to nie je len nokiácka vec) a za 2. navigácia je pre MŇA úplne zbytočná vec a nikdy som ju nevyužil, takže to mi je úplne jedno či tú navigáciu bude mať dobrú, alebo nie (opakujem, pre MŇA)... Nokii ako značke už vôbec nedôverujem a hlavne vďaka takým shitom ako vyrábali pár rokov dozadu
xperie a odpad? dovoľ sa mi schuti zasmiať neviem skade si vyhrabal a počul takú somarinu, ale aspoň ma poriadne pobavila vidno, že xperku si nikdy nemal ani v ruke
na xperie nepadlo moc chvály? potom neviem akých ľudí si počúval
teraz dava do svojich smartfonov kvalitny fotak uz kazdy vyrobca? vidno ze sa nevyznas...nokia je stale top vo foteni...keby ti vypisem konkretne parametre tak ani nevies o com hovorim ty mozno navigaciu nepotrebujes ale xxx dalsich to oceni...mozno pochopis ked si spravis vodicak a budes mat vlastne auto a na ake shity narazas? ak povies ze 5800 alebo 5530 tak s tym by som ako tak suhlasil...ale par rokov dozadu mozu byt aj N95..N70 a ine ktore by som shitom rozhodne nenazyval...
a ano xperie su odpad v porovnani s iphone, nokiou, samsungom alebo htc nemaju co ponuknut a su niekde az na konci...a to ti povie kazdy...vacsina ludi bere bud htc alebo samsung
spravil si na nich všetko? zaujímavá hláška
máš pravdu... do fotenia sa nevyznám a fotím iba raz za čas, teda na kvalitné fotky si nepotrpím, ale aj tak si myslím, že je to už jedno od koho si vybereš mobil ak chceš fotiť...
ja viem, že navigácia je pre neiktorých veľmi dôležitá, ale ja som podotkol na to, že je to zbytočnosť pre mňa a nepovedal som, že je to nevýhoda
aj takej N95 by som z radosťou pridelil titul shit mobil
iPhone tak ty zabíjaš čoraz viac, kámo
a zase veta "to ti povie každý"... ja fakt neviem kde ty potom žiješ...
j, HTC by som aj ja zobral hneď, to je asi tak jediné v čom sa s tebou zhodnem...
tak to si pis ze to neni jedno aky telefon si vyberies ked chces fotit...teoreticky dokazes spravit pekne fotky s kazdym lepsim telefonom...ale ak sa na to pozries z profesionalnejsieho hladiska tak zistis ine telefony nefotia az tak dobre...z tych lepsich spomeniem len galaxy s4, iphone 5 a udajne nejaky prelom ktory sa nakoniec nekona mal spravit htc one...ale i tak patri k tym lepsim...
N95 shit mobil? tak to si ma teraz rozosmial vidno ze sa nevyznas...
a ano iphone...sice ho neznasam viac ako android ale patri medzi top...
no tak, keď myslíš... ja som so symbianmi nikdy nič nemal spoločné, takže toto už neviem posúdiť a vyvrátiť, ale oka
na symbiany som počul vždy len kritiku...
áno, som zaslepený, ale.na druhú stranu mi vôbec nič nechýba, takže nevidím žiaden problém v tom
ja neviem ako ty, ale nie som profesionálny fotograf a ani sa tomu nevenujem, ale keby som aj bol, tak určite na fotenie ten mobil nevyužívam... foťák v mobile je vždy len rýchla alternatíva toho, keď chceš odfotiť len nejakú blbosť, vtedy mi už vôbec nemá čo záležať na profesionálnej kvalite...
okej, a nech sa aj nevyznám, je to môj názor a ten ja nemením
ja nechápem čo ľudia vidia na produktoch od Jabĺčka...