Čaute! Dostali sme na informatike zadanie vytvoriť vlastnú html stránku o sebe. Je to vraj jednoduché, ten kto to sa vyzná, tak to spraví za 15min.... Neviem si s tym dať rady. Prosim pomôžte mi. Pošlem vám kludne aj zadanie presné a poviem bližšie info.
Stiahni si napriklad NVU, napis tam co chces,
uloz to v tvare index.html
a cez nejaky FTP program to odosli na web.
Ak to to teda mate urobit takto jednoducho len...
použi google.... za pomoci googla som naprogramoval komplexnú profesionálne vyzerajúcu stránku s prvkami HTML, php a MySQL... všetko sa dá, keď sa chce
@hoperpohroma dobry napad, lenze to bude optimalizovane na rozlisenie na ktorom to 'tvori'.
Nechcem to vidiet zobrazene na monitore s inym rozlisenim
@kevin toto robilo aj mne v inom fore 10 minut pisem kod na tablete a potom zistim ze za prvou html znackou to odseklo ma islo porazit asi sa boja aby im tu niekto nepisal velkym pismom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
uloz to v tvare index.html
a cez nejaky FTP program to odosli na web.
Ak to to teda mate urobit takto jednoducho len...
<head>
<meta charset="utf8">
<style>
body {text-align:center; margin:0;padding:0; background: #ebebeb;}
h1 {color: #333;}
</style>
</head>
<body>
caute ja som @dominelly
</body>
</html>
toto skopiruj do poznamkoveho bloku uloz nie ako .txt , ale ako .html a mas stranku
Nechcem to vidiet zobrazene na monitore s inym rozlisenim
@kevin toto robilo aj mne v inom fore 10 minut pisem kod na tablete a potom zistim ze za prvou html znackou to odseklo ma islo porazit asi sa boja aby im tu niekto nepisal velkym pismom
Inak skus www.jakpsatweb.cz