Možno je to trošku konšpiračná teória, ale niečo na tom bude. Dnes je moderné mať psychológa a nejakú tú nálepku. Voľakedy sme sa napríklad hanbili a dnes sú takí ľudia onálepkovaní statusom sociálna fóbia a dopujú ich liekmi. čo si o tom myslíte?
Nejdem to pozerat ale jasne je to blbost aby ti podla nejakeho blbeho testu co ma 5 otazok hned urcili diagnozu a davali ti lieky ktore su na uplne hovno aj tak (z vlastnej skusenosti hovorim) clovek je proste kazdy iny, inak zniceny zo zivota, zo situacie aku ma a podobne... Niekomu to sice pomoze ak dostane nejake oblbovaky take vseobecne a porozprava sa s psychologom no niekomu zas nie takze tak
Psychologia a psychiatria (sanatorium) je mimoriadna kapitola zdravotnictva. Lieky niekomu pomahaju, niekomu nie. Zalostne je iba to, ze niektori lekari nevedia poradit a nie su schopni pripustit, ze nie kazdemu tato metoda liecby vyhovuje a aj to, ze tato metoda liecby nedava ziadnu garanciu. Ak vsak niekto ma lepsi sposob riesenia, tak je urcite tiez niekde na internete. Lepsi sposob, nez stazovat sa na farmaceutiku je dat priestor alternativnym medotam liecby, ktore su casto bezplatne, ale malo zname a malo uznavane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty