nj, btw. tie "pavucinky" su mikroskopicke castice, ktore plavaju v oku.. ked si napr. lahnes, tak spadnu na sietnicu a kedze su potom velmi blizko receptorov, mozes ich vidiet. inac normalne len pod mikroskopom
fuha...noo až takú migrénu som zas nemala, ma bolela polka hlavy a jedno oko, prípadne tik v oku, ale vtedy hviezdičky žiadne....ja mám tie hviezdičky asi z tlaku, prípadne ked ma bolí hlava z krčnej chrbtice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mne sa to niekedy často robilo po stojke, ale inak občas aj bez príčiny...
áno, aj ten prudký pohyb hlavou to môže spôsobiť, si myslím alebo ešte ked pozerám do nejkaého pre oči neprirodzeného uhla
ale ako vravi@15 to su neprijemnejsie hviezdicky, potom pride vypad zorneho pola a dalsie priznaky migreny
@h8u jak to že sa ti tak často točí hlava?
zatial som mal len asi 2x v zivote taku realnu migrenu a v oboch pripadoch som mal presne tie 2 priznaky.. prvy krat som si myslel, ze asi oslepnem
@piotra
nj, btw. tie "pavucinky" su mikroskopicke castice, ktore plavaju v oku.. ked si napr. lahnes, tak spadnu na sietnicu a kedze su potom velmi blizko receptorov, mozes ich vidiet. inac normalne len pod mikroskopom
fuha...noo až takú migrénu som zas nemala, ma bolela polka hlavy a jedno oko, prípadne tik v oku, ale vtedy hviezdičky žiadne....ja mám tie hviezdičky asi z tlaku, prípadne ked ma bolí hlava z krčnej chrbtice
hmm, z tych este mozno svetloplachost.. makal som vtedy na stavbe, takze tie ostatne by som bral, ze z mam z fyzickej prace..