Hej bola som, raz na okresnom kole ako malá s úryvkom z knižky "Prečo veveričky nenosia dáždnik?" .. Doteraz si to pamätám ..
Život je zvláštny. Ráno chcem utekať domov a teraz som už celá bez seba z táborovej diskotéky. Všade rozruch, behy, každá baba chce vyzerať "cool" a "in" ako na módnej prehliadke. DVere na našej izbe sa nezavreli ..
Ja som mala Sládkoviča /s tým som bola na krajskom/, Krylova /aj s tým/ - ale to na základnej škole ešte
Krásna je báseň Možno od Válka... Ja som mala veľmi rada recitovanie, kým ma okresnom nezrušili. No, holt, dnešná spoločnosť už nehľadá recitátorov, ale hercov.
Poslednú dobu už len prózy, mala som Nezbytné věci od Kinga /to bolo skvelé/, mala som Ženu cestovateľa v čase /aj to bolo nádherné/ - prológy sú tam úžasné a skvelo sa recitujú
Pamätám si, ako som postúpila na základke do školského kola. Keď som počúvala tie vymakané baby, čo tam pracovali s hlasom tak, ako ja nikdy nebudem, vzdala som to. Odhabkala som si svoj príbeh a išla domov. Na čo by som tam ešte dve hodiny sedela? Oproti nim nemám ani zrniečko nádeje. Nebrala som to nejak vážne. Na druhý deň prídem do školy a pribehne za mnou učiteľka: ,,Kam si včera zdrhla, vyhrala si tretie miesto!" Vtedy som nevedela nič iné robiť, len sa smiať. Smiala som sa celý deň a mala som obrovskú chuť ísť za porotou a oznámiť jej, že nemá vôbec cit pre umenie. Neskôr som išla na okresné. Tam mi povedali: ,,Ak by si sa nedívala na Stráňavy, mohla by si sa umiestniť." Pohľad von oknom ma vždy upokojoval. Aj v ten deň bola porota nadmieru vtipná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
som rada ze uz to nemame povinne
Nevieš niečo poradiť pre osmičku?
DVA VODNE CHROBAKY
Ked moja matka prichytila tatka ako v zahrade pozoruje dva vodne chrobaky pri kopulovani
Pocul som o tom cez stenu hovorit celu noc
A ked sa skryla do kufra jeho auta ked siel za svojou milenku a vysla az ked vosiel dnu aby ich prichytila pri kopulovani
pocul som o tom cez stenu hovorit celu noc
vtedy som si slubil ze svojej zene nesposobim bolest
ale to sa nemalo splnit
sposobil som svojim zenam bolest a ony sposobovali bolest mne
a pozoroval som vodne chrobaky motyle opice ludi macky a psy
male deti s velkymi myslienkami su vsade
a inak práve rozmýšľam, že čo si vyberiem takže nejaké návrhy by sa fakt hodili
Život je zvláštny. Ráno chcem utekať domov a teraz som už celá bez seba z táborovej diskotéky. Všade rozruch, behy, každá baba chce vyzerať "cool" a "in" ako na módnej prehliadke. DVere na našej izbe sa nezavreli ..
No ja tiež prve vyberám, ale my máme úplne voľnú ruku takže môžeme mať aj drámu aj vlastnú tvorbu...
Zvažujem Hiraxa
a tak mám to u riti, odrecitujem a hotovo
Krásna je báseň Možno od Válka... Ja som mala veľmi rada recitovanie, kým ma okresnom nezrušili. No, holt, dnešná spoločnosť už nehľadá recitátorov, ale hercov.
Poslednú dobu už len prózy, mala som Nezbytné věci od Kinga /to bolo skvelé/, mala som Ženu cestovateľa v čase /aj to bolo nádherné/ - prológy sú tam úžasné a skvelo sa recitujú
1.ročník - 3.miesto
2.ročník - 2.miesto
3.ročník - 1.miesto
4.ročník - 1 alebo 2.miesto (neviem presne)
5.ročník - 1.miesto + 2.miesto na okrese
6.ročník - 1.miesto
no a teraz v sedmičke sa uvidí
Nemáme to povinné ale zas vždy mi zato učiteľka zlepší známku zo Sloviny takže fajn ...
My triedne kolo nemávame ...
Takže školské
7.Ročník - 2 miesto v školskom
8.ročník - 1 miesto v školskom 1
1.miesto v obvodnom
1.miesto v okresnom
9.ročník - ešte len bude a básničku už mám vybratú
Ale keď sme mali, pamätám si, že som vždy mala naučené niečo z Hrdinského zápisníka od Kláry Jarunkovej...
Totálne mi to podkopadlo sebavedomie, keďže som si verila, a to sa mne často nestáva a bolo tam trilión úžasných ľudí.
Ale bavilo ma to.
Ak Lenka pôjde recitovať, bude mať jednotku.
A Lenka už nerecituje, lebo je na gympli, už je jednotka v ...
» www.zones.sk/studentske-prac...