idem do kina trnava max a este som tam nebola povedzte mi kde sa kupuju lisky ako si ich mam vypytat kolko stoja proste ako to tam funguje chcem byt pripravena a to jedlo co sa tam da kupit no proste poradte mi prosim
Nie je hanba pýtať sa. Ale otázka ako si vypýtať lístky? To už je moc. Proste chceš lístok na film (povieš názov filmu), teta/ujo, dievča/chlapec, ti dajú lístok, zaplatíš a ideš, nie je to také ťažké.
prepare yourself for battle @Hnisavica dont be rude
Normalne ako ostatny hovoria netreba sa bat spytat ale chapem tvoje dôvody preco sa pytas radsej tu len ono je to vsadial ine takze aj tak na to prides len tam teda ja som tam nebol tak za seba nemozem
Veď prídeš tam a spýtaš sa nejakej osoby " ešte som ti nebola prosím vás kde kúpim lístky ? " trosku cudne sa pozrie a potom ti povie kde. Nikto sa ti nebude smiať, eboj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Normalne ako ostatny hovoria netreba sa bat spytat ale chapem tvoje dôvody preco sa pytas radsej tu len ono je to vsadial ine takze aj tak na to prides len tam teda ja som tam nebol tak za seba nemozem