Ideme zo skoly na zajazd...ale!tesim sa az tak ze sa bojim ze sa cely vikend pokazi...
Uplne ma to dorazilo kazdy sa tam tesi..Totiz ideme do Chorvatska a idu par ludi z nasej triedy a potom aj z inych..Kazdy sa straasne tesi..Ao sa mozu tak tesit?To len ja to potlacam alebo nechcem aby vedeli ze sa tesim a zakriknut to?AAchhh SOm uplne mim
2. jj vidis bude piatok 13.teho a k teme...nemysli na to ale aspon ze si si spomenul ze sa to moze pokazit ..mne to pomoze ked si spomenem nech sa netesim ze sa to moze pokazi
Hlavne bud rada, ze vobec idete a take veci, ze sa nieco moze stat, na to nemozes mysliet, nieze by sa to mohlo splnit, ale ti to iba zbytocne pokazi radost.
My sme nesli ani na jednodnovy poondany vylet za 3 roky a ani tento nepojdeme.
Takze sa len pekne tes a veci, ze to zakriknes, su blbost. Ak sa ma nieco stat, stane sa to, ty to neovplynis, tym, ze sa budes tesit.
ak sa bojis preto, ze idete piatok 13., tak ten datum odignoruj. podla mna je to den ako kazdy iny a ja si ho vzdy dost uzivam.. vsetci su v strese a pritom kvoli comu? nakoniec, aj tak datum nic neovplyvni. ak by sa to malo pokazit, pokazi sa to hocikedy. a vylet do chorvatska, my zas budeme mat vylet max. tak do parku. takze sa urcite tes.
ale ved sa tes s ostatnymi. pokial budete dobra partia, urcite bude dobre. my sme takto boli v skotsku a jeden jediny clovek mi tam vadil a bol by schopny mi znicit cely vylet ale netreba sa na to sustredit. uvidis, urcite bude dobre.
nebudem ti klamat... moze sa stat vsetko dnes zijeme zajtra mozeme umriet ale obavat sa buducnosti nam len kradne to co je tu a teraz... zivot je kratky,zachytit sa da len okamih a aj ten sa ti hned rozplinie tak sa tym nezatazuj a proste zi
YAHOO aj ja som clenom vyyletu boze comka nestresuj bude haluuz len neviem ktory debil zajebal ze fotit sa pred vyletom znamena nestastie.....teraz sa nikto nechce fotiiit ......neboj comka doobre to dopadneee ......yahooo uz sa tesiim
DAktore komenty ma fak tpovzbudili..JA niesom poverciva a nie je to v tom datume..piatok 13. je nahodou uplne normalny...Ale no ok..Fak tako je dobre ze dakam ideme...no takze diki A uz som zbalena...ANO no dobre slacnuta..alebo ako povedala nika(dr..nuta)ale o uz nemohla som bez toho teraz uz somtaka uvolnenea..a aj tak to v stredu este prejdem lebo mam maly kufor..muhaha al ediki sekym...Bencimu...povzbudil si ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
My sme nesli ani na jednodnovy poondany vylet za 3 roky a ani tento nepojdeme.
Takze sa len pekne tes a veci, ze to zakriknes, su blbost. Ak sa ma nieco stat, stane sa to, ty to neovplynis, tym, ze sa budes tesit.