ludia viem ze to moc nesuvisi s maturitami, ale nevedel som ze kam to mam dat inam....moja trieda robi tento rok imatrikulacie tak by som od vas vsetkych chcel pocut nejaky dobry napad, ktory by sme na tych imatrikulackach mohli zrealizovat, aby sme tich
Alebo vyberte parik, dievca a chlapca, dievcatu dajte do ruky vajce a musi ho prekotulat z jednej strany nohavic na druhu ktora to urobi prva vyhrala, ale sledujte chlapcom pri istom mieste
ja som rada ze som na imutrikulaciach v zivote nebola... lebo u nas v skole sa nikdy nerobili... pokladam to za nezmysel. mne by tam bolo trapne, keby som sa mala zhovadovat pred celou skolou
P3tula, vies aka je to sranda ked to potom omzes vratit prvakom? u nas bolo zakazane pouzivat potraviny, takze to bolo o nicom (ani sa nazaspinili, ani nic hnusne nejedli...)... je fajn ked si vyberete nejaku hlavnu temu imatrikul, ktorej sa budete drzat - my sme mali Dobu Ladovu, pred nami bola cesta okolo sveta, predtym Beach party
My sme mali na imatrikulacke toto: niekolko profakov stalo na stolicke so zaviazanymi ocami a pod nimi lezali na chrbte studenti. (pod kazdym profakom jeden)
Profaci museli striekat slahacku do ust studentom pod nimi. Ti studenti boli uplne brudni a museli ostat od slahacky do konca imatrikulacky a sranda bola potom, jak im uz ta slahacka na ksichte skysla.Je to neprijemny pocit. ;o)
Poznas labutie jazero? Dakedy bola taka reklama na toaletak Harmony. Nasi chalani museli tancovat labutie jazero ako baletaci. Na pripravu mali asi 10 minut v zakulisi a to bol trapas, ked vysli na podium v pancuskach a tielkach. Este ze som nebol na zozname.
Alebo zahadny prasok. Zmiesane rozne druhy sumienok, kypriacich praskov a vselijakych maglajsov. To si museli dat imatrikulanti do ust a vyhral ten, kto to udrzal najdlhsie v ustach. Ta pena im tiekla z ust a vyzerali jakeby mali besnotu.
Na vedlajsej skole zasa museli jest chlieb so smalcom (mastou) a s cibulou. Problem bol v tom, ze jedli dievcata s na chlebe bola asi dvojcentimetrova vrstva smalcu a cele cibulove kolieska, a tie boli tiez celkom hrube.
Pozerali ste Big Brother súboj na Markize? Tam bola jedna dobra cast s tortovou vojnou. Urcite je na skole kazdorocne par novych profakov. U nas boli imatrikulovani aj novi profaci. Co tak taka tortova vojna medzi ziakmi a profakmi?
Na imatrikulacku sa da vymysliet vela uloh, ktorymi strapnite prvakov.Mna momentalne nic nenapada, ale ked si spomeniem, ta pripisem. Koniec imatrikulacky sme mali taky, ze sme skladali slub prvaka. Uz nepamatam, jaky bol, ale zacinal slovami Ja maly prvacik, bolo tam nieco o tom ze mame pustat starsich v bufete pred seba a take dristy. Potom dostal kazdy na ksicht peciatku IMATRIKULOVANY. Viac si nepamatam
slnecnica...suhlasim..ja radsej na moje imatrikulacie nepojdem...aj ked su dost blizko...nemam rada ludi v triede,este to by mi chybalo taketo traposiny s nimi...
Aneskaa: ..no ja som najprv nechcel ist...a teraz som za to minul 50 korun..tsss....ale ved tam ta nemaju do coho nutit ...ja tam ako pozeram, ani za boha nepojdem!!!!!
No mna to o xvílu čaka a už som sa aj dozvedela že som na čiernej listine tak užas ( Pojdem domov so šmalcom vo vlasox,medom a perim na ksixte krasna predstava...
Som teraz tretiačka a potrebovala by som poradit co sa týka programu...spolužiaci su charaktre a nechali ma v tom samu...imacky máme okolo 20.11 a este sme nic nevymysleli... nic nás nenapadá a myslim, ze ak mi nepomozete ostane to asi tak ako to je teraz... prosim!!!
noooo, mna cakaju imatrikulacky teraz v stredu, ale svtrtaci nastastie vymysleli skor haluze, a nie nejake kraviny, ktore by nas strapnili...ale kamoska mala minuly rok a mali tam bohovu ulohu....ze baba mala medzi nohami vlasu a chalan spajdlu a tou spajdlou sa musel trafat do flase, no staci si to predstavit a uvidite v com je vtip
Fuj uz mam za sebou pasovaci aj ja ˇ Najviac sa u nas strapnili aj tak tretiaci, bo boli chalani v sukniach, baletakoch, a na hlavach mali parochne a este k tomu spievali. Baby zas hrali muzskych raperov. JA keby vytvaram pasovaci vytvoril by som BATTLE sou
jay u nas tak isto chalani v sukniach alebo robili striptiz a to teda vobec nebolo strapnenie ale mali najvacsi uspech...a mali sme kedysi aj battle ale to bolo fakt dobre len babenky sa tancom nechceli pripojit...imatrikulacie su naj vec na nasej skole
Naša trieda má pripravené Imatrikulácie pre Tretiakov ( sme prváci ) každy si niečo vezme z domu a hodíme to na tretiakov a zdrháme zo školy ... ( ak nám to výjde ) sme na 1. poschodí takže máme voľný prístup cez okno ... Chudáci tretiaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Profaci museli striekat slahacku do ust studentom pod nimi. Ti studenti boli uplne brudni a museli ostat od slahacky do konca imatrikulacky a sranda bola potom, jak im uz ta slahacka na ksichte skysla.Je to neprijemny pocit. ;o)
poradim vam jednu vec....treba tri osoby, kliesta,obet a doktora....kliest sa prisaje na obet a doktor ho musi vytocit....dbajte na obsadenie do uloh