cakala som od toho filmu viac (prezentovali to ako keby lepsieho filmu ozaj nebolo) a som rada ze sme nesli na to do kina lebo by ma jeblo hodnotenie: 6/10. aj to som prizmurila oci. polku filmu som robila ine veci a okom to sledovala, nudne strasne.
mne sa mrte pacil ... aj ked musim priznat, ked som sa nad tym celym zamyslea, nemalo to vobec logiku ... ale to je vedlajsie ... prvy dojem bol ohromny ...
ale dobry to je film, mne sa pačil....niekedy som strašne nemal rad dicapria a teraz čim viac filmov s nim pozeram tak sa mi pači viac, napr. Shutter island - dobry film s nim .....a v inception ma najviac dostala hudba- genialna
O tomto filme tu boli už minimálne 3 fóra Bol najs, trošku na zamyslenie, hlavne som sa na ňom strašne bavila (čo mi prišlo divné, že prečo to všetci tak bez dychu sledujú a ja sa rehlim) a bola som na to s birdzákmi, tož čo môže byť krajšie
je to môj najoblúbenejší film nádherný je a pochopila som mi už na prvý krát jediné čomu nechápem je ten koniec tak teda nakoniec prežili či nie ? lebo tie tváre tých deti sa ukázali(takže prežili?) lenže tá vec čo sa točila nespadla(takže neprežili?)alebo to stopli vtedy ked mala spadnúť tanže ja neviem .. je to na domyslenie alebo čo ? ako to vy vnímate tento koniec ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Akcne sceny by som zrezal na polovicu a bol by to celkom fajn film. Nic viac, nic menej.
ale ťažšie sa doň vžíva človeku, ktorý vie, že hentak sny nefungujú.
Ale vtedy som mala také divné obdobie, a bojím sa že keby si ho pozriem ešte raz tak si naň spomeniem