bola som na tom v kine.... a môžem povedať, že to bol jeden úžasný film, ktorý dokonale naplnil moje očakávania, zaujal a zanechal pocit skvelého zážitku z filmu... odo mňa len samá chvála... oplatí sa pozrieť
@lucinka7 je to o jednom človeku,ktorý dokáže kradnúť myšlienky ....ale raz to pobabre tak musí jednému vložiť myslienku do hlavy co je dost tazke... no a ano je to trochu psycho a k zaveru sa nebudem vyjadrovat,zbytocnost,treba to vidiet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
je to skvelý film, i keď miestami dosť prekomplikovaný ale dalo sa to pochopiť ešte raz by som na to išla
hans zimmer je pan, a na ten film idem do kina, asi NR max.. ak to este budu premietat..
(A tvárme sa, že sa z neho na poslednú chvíľu nevyhovorím.)
(Všetka serióznosť, nech sa dá niečo organizovať o viac než troch do vetra tliachajúcich osobách.)
é..LLL?
a pobaveniahodný komentár môjho spolupozerajúceho na začiatku filmu, na ktorom sme sa dlho nevhodne šúľali: "...to ho práve vyplavilo z Titanicu..."
Celá druhá polovica filmu je prešpikovaná akciou.