Niečo ako poangličtené ,,shounen-ai". Viac sa stretávam teda s tým druhým výrazom takzv. slashom Prakticky je to isté, znázorňuje to vzťah dvoch mužov či chlapcov.
Chápem ťa. Ked som mala jedenásť tak ma na tom nachytal tatko. Ale to už je iná história. Mne vtedy zobrali na tri mesiace net a dali ma na takzv. odvykačku
@Malapohroma no, ak si dobre pamätám, tak robili na nich akési experimenty, a obaja majú rozdvojenú osobnosť, teda, je v nich ešte jeden človiečik, ktorý nevie že existuje tá druhá osoba a takto je to navzájom. takže je to dosť komické až sa tí dvaja vedľa seba zobudia, a nevedia čo sa stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
budem sa citit blbo ale neviem co je slash .___.
Si pamätám ako som doma pozerávala iba shonen ai, lebo sme mali comp v obývačke, a pri tom sa dalo celkom tváriť, že to ružovovlasé čudo je dievča
Ale Sunao/Nao Fujimori vie o tom, že v ňom je Ran.
Sora Hashiba nevie (zatiaľ), že v ňom je Yoru.
Yoru a Ran, ako si môžeš domyslieť, sú milenci
ja len, aby sa ti náhodou neplietli mená alebo niečo tak je to dobré mať to utriedené