Podla toho, ze zvazujes ekonomiku a informatiku by som povedal, ze k tej informatike nemas nejak velmi blizky vztah.
Co sa uplatnenia tyka - to podla mna vyhrava informatika na celej ciare. Ale ked k tomu nemas fakt blizky vztah (hlavne matematika a fyzika) tak by som siel na ekonomiku. Usetris si tym nejaky ten zbytocny rok trapenia, pretoze informatika fakt nie je skola pre kazdeho a to, ze "rad robis s PC" nestaci.
Ale rozhodne uvažuj ... Čo ťa v informatike baví, máš na niečo talent? ... A tak ďalej ... Nenechaj rozhodnúť uplatnenie, lebo ani to ti nebude hrať do karát, ak vyštuduješ niečo, čo ťa nebude baviť a teda v tom s najväčšou pravdepodobnosťou nebudeš zrovna vynikať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
peniaze stracaju na cene.. pokial nebudes robit po boku zralokov z J and T, tak neviem =D
Myslím, že obidve sú na celkom dobrej úrovni
Co sa uplatnenia tyka - to podla mna vyhrava informatika na celej ciare. Ale ked k tomu nemas fakt blizky vztah (hlavne matematika a fyzika) tak by som siel na ekonomiku. Usetris si tym nejaky ten zbytocny rok trapenia, pretoze informatika fakt nie je skola pre kazdeho a to, ze "rad robis s PC" nestaci.
IT sféra je lepšie finančné hodnotená aj viac ľudí potrebujú, ale zase sú aj dobre platené a žiadané pozície po vyštudovaní ekn
S informatikou je to v tomto asi lepšie ...
Ale rozhodne uvažuj ... Čo ťa v informatike baví, máš na niečo talent? ... A tak ďalej ... Nenechaj rozhodnúť uplatnenie, lebo ani to ti nebude hrať do karát, ak vyštuduješ niečo, čo ťa nebude baviť a teda v tom s najväčšou pravdepodobnosťou nebudeš zrovna vynikať ...