ja som minulý mesiac skúšala, ale kvôli maturám som došla len na 5. deň potom nebol čas. Každopádne, je to fajn a na to, že mám otrasnú kondičku a som neohybné drevo, šlo to dobre! teda bolo to kruté ale... dobré
Celý ten program je v angličtine, je k tomu nejak 12 videí v angličtine, ale keď sa na nich budeš pozerať a budeš robiť to čo oni, tak nemusíš vedieť po anglicky . Plán spočíva v tom, že máš napísaný deň a k tomu priradený názov workoutu, ktorý v ten deň máš spraviť, takže zase nepotrebuješ angličtinu.
Iba výživový plán a ten určite niekde nájdeš preložený na nete
@6 Presne. ZWOW je super alebo aj staršie videá z BODY ROCK TV s tou Zuzanou (len sa treba povzniesť nad jej prízvuk, ale mne sa dokonca páči), tá nová je hrozná... cvičíte to niekto?
dnes vlastne na 14.tom, mala by som mať rest ale preskakujem a idem rovno na fit test
no fotodokumentaciu robím, lebo je to najlepší spôsob na pozorovanie pokrokov lebo váha je pri cvičení neskutočne neobjektívna (svaly ťažie ako tuk) ale prijebana som si nezaznačila dátumy
a vidím výsledky ale tak ja som už aj predtým robila dosť HIIT a cardia... čiže zaklad nejaký už bol...navyše aj stravu mam upravenú
a je to super, ale takto.. myslela som si že mám kondičku dobrú ale dosť mi to zmenilo názor ale človek do toho príde...prvé 3 dni sú najhoršie ... a človek čo nemá fakt kurva vôlu a odhodlanie, čo dovtedy nejak enšportoval ma podla mna velku tendenciu sa na toto vyjebať...
napr. zvažovala som dlhšie či sa dám na toto ale povedala som si že až keď so cťou zvládnem HIIT čo som cvičila...trvalo mi to cca 3. mesiace kym som si povedala že mam na to... ale zasa ja som na seba naročná a chytám nervy keď podam chaby vykon a sceny podobne rodiacej kosatke
na mňa bolo napr. insanity moc a tiež som si myslela, že mám kondičku .. hrozne mi vyskakoval tep, tak to nebolo príjemné /+ mám srdce operované / .. takže radšej yoga!
Ale inak to cvičí jeden môj kamarát a je spoko je to dobre postavené cvičenie na dosť rýchle výsledky..potom je ešte p90X, čo je podľa mňa kúúúsok lightovejšie
Čo tu bude nabudúce hit? Teraz sú to bruchá, fotenie žrádla, depresívne statusy a blogy, insanity workout... Mali by ste zvážiť, či budete, alebo nebudete fetovať.
@tosom idem na durhý čo chvíla len mám neskutočnú cvalovicu na lýtku a azačínam byť nachcíípaná dosť čiže nejake extra vykony to nebudú keď umyjem podlahy pojdem na to...
a nič moc cca 40, 31, 60, 28, 9, 9, 0, 65 a vôbec si nič nerob z toho že budeš o dosť horší ako hentí dvaja
čokoládou? nie najlepšie... predtym si daj horkej nech máš energie, keď už tak
@lawey ja som najviac skapínal pri suicide jumps pri Fit teste. Nie preto, že by boli nejak extra náročné, ale preto, že tie cviky predtým ma úplne dali dole a pri suicide jumps som nejak pár spravil a kašľal som na to, tak som aspoň nabral energiu na ďalšie
@aztek vieš ako máš HIIT... ? naplno a kratšiaprestavka, naplno zasa kratšia prestavka? a ide to za sebou.... ale proste na každom musíš ísť tú minútu úplne naplno....
@tosom konečne som dala ten fit test spoko som pokroky obrovske
1.) 40 ----- 82
2.) 31-----53
3.) 60----95
4.) 28----41
5.) 9----13
6.)9-----18
7.) 0---6
8.) 65----80
a to len dva týždne ak máš stravu upravenú aby si fakt bol fueling your body a fakt makáš tak to dáš
ja neznášam klikoidné lebo mám slabé rúčky ale už pokrok.... 6 som dala a asi desať tak že som spravila klik tak 5 sekund sa snažila sa zdvihnúť zasa a švaclo ma o zem každý si nájde neoblúbenca cvikového
@tosom nuž nejak soms a do toho oprela ale myslim si že o dva týždňa budu pokroky už len minimálne lebo mňa najviac spomalovali tie cviky lebo som ich nepoznala veiš koordinácia a tak dlho mi trvá kým naučím končatiny čo robiť
@aztek prestávka je polminutová len pred posledným je to tuším minúta... tie workouty nie sú úplne ako fit test....fit test je na zaznamenanie pokrokov len pri normalnom workoute z človeka leje pot len po warm-upe
to video inak pobavilo
@zuzki11 stiahni si pekne plný torent, tám máš workout calendár a ideš podla toho a Ďalej ti Shaun vo videu všetko vysvetlí
na torrentoch keď stiahneš tak tam máš kalendár, všetky potrebné videá, máš tam nutrition, máš tam všetko . Inak by si za to zaplatila aj takých max. 200 €
@lawey to ti závidím. fu. Ja to bohužiaľ budem mať celé také presekané, lebo zachvíľu idem do zahraničia, potom týždeň doma, potom zase zahraničie a tak, takže vlastne celé leto mi to nevyjde aby som 60 dní išiel v kuse, takže bohužiaľ to začnem znovu až na konci augusta. Ale chcem si ešte týždeň dokončiť aspoň
@tosom jéžiš maria nie výsledky ...ale proste za 2 dni si viac menej zvykneš, resp. tvoje telo zvykne na tieto workouty... a vždy keď sa dá slhšia pauza tak prvý trening po nej je náročný ja už som stihla mať 3 dňovú pauzu kvôli kĺbom a chate (pekne naraz som to zmakla a potom to bolo dosť... nahovno ale nelakaj sa...
cvicila som dostala som sa na 22.den a potom uz nebol cas nejako, no teraz idem na to odznova, pamatam si ze som prve 2-3 dni mala taku neskutocnu svalovicu ze som nevladala ani chodit ani lezat ani zit no povedala som si ze ju rozcvicim a fakt to pomoihlo, citila som sa skvele a dokonca aj za 22dni som dosttoho spevnila na vahe som neschudla lebo som stravu vobec neupravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
sa k tomu vrátim
Celý ten program je v angličtine, je k tomu nejak 12 videí v angličtine, ale keď sa na nich budeš pozerať a budeš robiť to čo oni, tak nemusíš vedieť po anglicky . Plán spočíva v tom, že máš napísaný deň a k tomu priradený názov workoutu, ktorý v ten deň máš spraviť, takže zase nepotrebuješ angličtinu.
Iba výživový plán a ten určite niekde nájdeš preložený na nete
tu je... hm.. trailer ??
» www.zuzkalight.com/workouts/...
Sú to videá od jednej Češky, čo cvičí ako o život
Teraz má vlastné stránky, ale veľa starých vecí od nej je na » www.bodyrock.tv/...
» www.zuzkalight.com/workouts/cardio...
no fotodokumentaciu robím, lebo je to najlepší spôsob na pozorovanie pokrokov lebo váha je pri cvičení neskutočne neobjektívna (svaly ťažie ako tuk) ale prijebana som si nezaznačila dátumy
a vidím výsledky ale tak ja som už aj predtým robila dosť HIIT a cardia... čiže zaklad nejaký už bol...navyše aj stravu mam upravenú
a je to super, ale takto.. myslela som si že mám kondičku dobrú ale dosť mi to zmenilo názor ale človek do toho príde...prvé 3 dni sú najhoršie ... a človek čo nemá fakt kurva vôlu a odhodlanie, čo dovtedy nejak enšportoval ma podla mna velku tendenciu sa na toto vyjebať...
napr. zvažovala som dlhšie či sa dám na toto ale povedala som si že až keď so cťou zvládnem HIIT čo som cvičila...trvalo mi to cca 3. mesiace kym som si povedala že mam na to... ale zasa ja som na seba naročná a chytám nervy keď podam chaby vykon a sceny podobne rodiacej kosatke
a som zvedava o mesiac 8)
Ale inak to cvičí jeden môj kamarát a je spoko je to dobre postavené cvičenie na dosť rýchle výsledky..potom je ešte p90X, čo je podľa mňa kúúúsok lightovejšie
postacim si so svojim par minutovým intenzivnym work out-om na brucho a konec
jasné, cez torrent celý 5 GB program
Na thepiratebay napríklad.
aké si mala výsledky približne pri prvom fit teste ?
Ja som si asi tak v polke povedal, že ak sa dožijem konca, tak to oslávim čokoládou. Mrel som
a nič moc cca 40, 31, 60, 28, 9, 9, 0, 65 a vôbec si nič nerob z toho že budeš o dosť horší ako hentí dvaja
čokoládou? nie najlepšie... predtym si daj horkej nech máš energie, keď už tak
To bol len vtip tá čokoláda
Držím palce inak
1.) 40 ----- 82
2.) 31-----53
3.) 60----95
4.) 28----41
5.) 9----13
6.)9-----18
7.) 0---6
8.) 65----80
a to len dva týždne ak máš stravu upravenú aby si fakt bol fueling your body a fakt makáš tak to dáš
ja neznášam klikoidné lebo mám slabé rúčky ale už pokrok.... 6 som dala a asi desať tak že som spravila klik tak 5 sekund sa snažila sa zdvihnúť zasa a švaclo ma o zem každý si nájde neoblúbenca cvikového
čožéé ? Ale to sú fakt obrovské pokroky !
také pokroky nemali ani tí oní za celých 60 dní
to zlepsenie mas paradne priemerne o 60,33%
@aztek prestávka je polminutová len pred posledným je to tuším minúta... tie workouty nie sú úplne ako fit test....fit test je na zaznamenanie pokrokov len pri normalnom workoute z človeka leje pot len po warm-upe
to video inak pobavilo
@zuzki11 stiahni si pekne plný torent, tám máš workout calendár a ideš podla toho a Ďalej ti Shaun vo videu všetko vysvetlí
na torrentoch keď stiahneš tak tam máš kalendár, všetky potrebné videá, máš tam nutrition, máš tam všetko . Inak by si za to zaplatila aj takých max. 200 €
jasné...ale priprav sa psychicky na to, že keď po tej pauze pôjdeš zasa na to tak to bude rovnako ako keď si to robil 1. x
potom nakonci, alebo ke´d budem spoko, tak dám