Tieto znamenia to je taká hovadina ako tomu môže niekto veriť. Najlepšie sú tie horoskopy v novinách Každý horoskop toho istého znamenia značí niečo iné Odporúčam rovno si ísť dať vyveštiť budúcnosť a pod. sr*čky
aha, takze ty si chcela iba poukazat na stare forum a povedat ludom, nech si tam najdu kto koho neznasa?
ja to kurva nechapem
a naco potom hlasovanie v tejto ankete?
a stale nechapem tej otzke..celemu zadaniu..
ispirovala si sa inou anketou-ok.
podme sa pozriet kto koho neznasa-ok?
napis ake znamenie si- ok napisane. odpoved? link a dohladaj si.. :/
ked opomeniem to, ze sa snazis generalizovat ludi na zaklade takej kokotiny, akou je datum narodenia, zle polozis otazku.. tak stale nechapem o co islo. a naco som mal hlasovat.
a nestacilo spravit status? s linkom na tu staru anketu?
ale uz aspon chapem obavy clenov AZR, ze sa boja ze otepleju, kedze mozu byt v kontakte s teplymi.
ja sa teraz totiz citim retardovane. (ale dufam, ze ja len nechapem )
akoze, nechcel som byt neslusny, ale...ty si si to po sebe neprecitala? a ja trollujem? vies o tom, ze cim dalej a viac obhajujes debilinu, tym vadcsi debil sa zdas?
Aj ked nie som nijaky zastanca tychto veci a vobec si necitam horoskopy, celkom nechapem to striktne odmietanie radoby racionalne zalozenych ludi a tvrdenie aka je to picovina. Vesmir, postavenie planet a pod. ovplyvnuje strasne vela veci, takze nemyslim ze je az take nepripustitelne aby ovplyvnoval aj nase povahy. Samozrejme horoskopy z casopisov a podobne su celkom ina vec, tie neobhajujem, a samotne znamenie tiez az tak vela neznamena, ale myslim ze keby si ktokolvek z vas dal urobit normalne odborne vypracovany osobny horoskop, bol by prekvapeny.
@aventine ale ved pri profi horoskope som len cumel, to je pravda. a ony..rasto od misa, co sme boli u neho na streche, ten ti vie vazne vypocitat tieto veci-pravitko, hviezdy, kruzitka, vypocty..
hm, este ze sa to da aj otocit spat..
povies mi kurva s kym sa uz neznasam, alebo nakery kkt si to zakladala? omielas tu picoviny, postujes linky a ani hovno nepovies.
si robis picu, ci vobec nevies co robis a len si sformulovala nahodny slovosled do viet, ktore by mali davat zmysel?
chcem. vediet. s. kym. sa. neznasam!
(pici, podmienky som splnil-hlasoval som. de je vysledok?!)
@mygate link som ti poslala kde bolo forum kde ludia pisali ktore sa s cim neznasa... na zaklade toho fora ma napadlo hodit forum kto je ake znamenie... ja som tu niekde pisala ze idem niekomu pocitat nejaky horoskop alebo odkial si si to vycucal doboha ?
zeby zo zadania fora?
ale ok. asi tu chcem jednorozca.
isto mas pravdu prepac ze som nechapavy uz nikdy nebudem chciet aby voda horela, tak isto aby padlyanjel mysel.
poznam jeden vtip, kde pridu ludia k zrkadlu a povedia coje podla nich pravda. ak klamu, tak ich zrkadlo vcucne. preskocim vsetko, ale poita je- pride padlyanjel a povie:ja myslim ze... -a vcucne ju to. :/
nahaha, dobry, ne?
@midnight sak ved o tejto tvojej menstruaci som vravel
naco sa nervoat? ja sa zabavam a pozeram a sledujem. a zasnem ona je fat prejav byvaleho pezidenta nazivo
genertor nahodnych slov a pocitov
a este sa nad tym bude niekto rozculovat..
@mygate ok kde som povedala ze ti ja nieco konkretne budem vypocitavat a hovorit ? este raz prosim lebo v nazve je tiez len odkaz na predosle forum... nie pod napis ake si znamenie a ja ti vsetko vypocitam trosku fantazirujes uz, alebo tam vidis slova co ja nie ? lebo ked hej aj ja chcem tie prasky ci co to beries
@marleymt bohuzial moznosti len 10 najviac sa da hodit :ehm:
@midnight kde vravim ze je podla mna niekto debil ? jedine co som povedala je ze pre deila kazdy debil tym padom sa tak oznacuje dotycny sam :ehm: nespinkaj este
nazov ankety je to, co je na zaciatku. je to velkymi hrubymi ciernymi pismenami pisane. kde je tam odkaz? skopirujes mi ho prosim?
potom sa ospravedlnim, ze som sa mylil.
kurva, s kocurom mam lepsiu komunikaciu a porozumenie ako s tebou
a zas on nema prazdnu hlavu niekedy. ked zerie.. vtedy tam ma aspon granule.
a moje prasky ti nedam. obavam sa, ze by si bola ako auticko na zotrvacnik, co sustavne naraza do steny, kym sa mu neminie energia.
a uz mi nepis, uz ma to nebavi, je to lacne. to by som sa rovno mohol tesit, ze som stupil do hovna.
a to je vlastne blbe prirovnanie, to by bola nahoda, kdezto toto je?.. zamerne? -ee. prirodzene? -mozno.
menavka?.. -oh,trosku viac
@mygate nehodila som ti vobec link dpc ty o co sa tu snazis o dnesny najvacsi troling ? oh, jj... mam prsia a vaginu a co ? keby som chlap tak mam zas vajca a vtaka a co ? trosku odveci ty zotrvacnik
@padlyanjel@mygate lol jaký hejting kvoli 1 nepodarenej ankete :o
a viem asi jako to myslela s týmto fórkom, ale tak jako bola zadaná tá otázka, by sa jej to aj tak nedalo, ne len cez anketku..
(tak podla toho "zadania" : najprv je 12 znamení, každemu birdzákovi sa 1 priradí, a potom sa porovnáva každé s každým (znamením), minimálne 2 (ak ne 12 ? ) relačné tabulky (kontingenčné) by potrebovala, a to tu nespraví..
ale inak zaujímavá uloha na db. :p
ale asi sa mýlim určite celé zle,
už mi prejebáva z tej infoše tieš
@mygate ved toto! A to ma fajnu zalubku rasto, kebyze uz nemam vypracovany od alicky taky pri narodeni este robeny, tak si dam jemu
Q
A... to co tu davas?!
@37@35 ale nič, len ako pozorovateľ som sa stretol stretol s mnoho škorpionkami ktoré boli prevažne nevyrovnaného, nerozhodného charakteru a plné manipulácie
V skupine kamarátov sa dokonca vďaka týmto zlým skúsenostiam hovorí. Od škorpioniek ruky preč.
Údajne najhorší "girlfriend materiál" je práve z nich.
Ved sa oddávna hovorí že škorpiónkami sa žije najnáročnejsie. (ako milenky su ale teda ale šialené, v dobrom)
@nenavidim nooo neorozhodne atd ale asi preto ze sa kryju s vahami,chapes? a plne manipulacie, nechaju sa alebo manipuluju? lebo ja nemanipulujem :ehm:
To, že je tu veľká časť levov a škorpiónov nie je náhoda. Levy aj škorpióni prežívajú svoj svet vo vnútri seba, hoci navonok vyzerajú spokojne a niet divu, že si potrebujú vyventilovať niekde svoj názor, ktorý pred svojími blízkymi často neodhlalia, lepšie sa im komunikuje v cudzom prostredí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
» www.birdz.sk/forum/horoskopy...
Ale asi to bude somarina lebo kazdy clovek je iny
ja to kurva nechapem
a naco potom hlasovanie v tejto ankete?
a stale nechapem tej otzke..celemu zadaniu..
ispirovala si sa inou anketou-ok.
podme sa pozriet kto koho neznasa-ok?
napis ake znamenie si- ok napisane. odpoved? link a dohladaj si.. :/
ked opomeniem to, ze sa snazis generalizovat ludi na zaklade takej kokotiny, akou je datum narodenia, zle polozis otazku.. tak stale nechapem o co islo. a naco som mal hlasovat.
a nestacilo spravit status? s linkom na tu staru anketu?
ale uz aspon chapem obavy clenov AZR, ze sa boja ze otepleju, kedze mozu byt v kontakte s teplymi.
ja sa teraz totiz citim retardovane. (ale dufam, ze ja len nechapem )
chcel som sa dozvediet s akym znamenim sa neznasam. tak mi to napiis!!
true story
povies mi kurva s kym sa uz neznasam, alebo nakery kkt si to zakladala? omielas tu picoviny, postujes linky a ani hovno nepovies.
si robis picu, ci vobec nevies co robis a len si sformulovala nahodny slovosled do viet, ktore by mali davat zmysel?
chcem. vediet. s. kym. sa. neznasam!
(pici, podmienky som splnil-hlasoval som. de je vysledok?!)
takto je to s ňou vždy. zvykni si, alebo sa zmier s tým že si podľa nej debil
ale ok. asi tu chcem jednorozca.
isto mas pravdu prepac ze som nechapavy uz nikdy nebudem chciet aby voda horela, tak isto aby padlyanjel mysel.
poznam jeden vtip, kde pridu ludia k zrkadlu a povedia coje podla nich pravda. ak klamu, tak ich zrkadlo vcucne. preskocim vsetko, ale poita je- pride padlyanjel a povie:ja myslim ze... -a vcucne ju to. :/
nahaha, dobry, ne?
naco sa nervoat? ja sa zabavam a pozeram a sledujem. a zasnem ona je fat prejav byvaleho pezidenta nazivo
genertor nahodnych slov a pocitov
a este sa nad tym bude niekto rozculovat..
@marleymt bohuzial moznosti len 10 najviac sa da hodit :ehm:
potom sa ospravedlnim, ze som sa mylil.
kurva, s kocurom mam lepsiu komunikaciu a porozumenie ako s tebou
a zas on nema prazdnu hlavu niekedy. ked zerie.. vtedy tam ma aspon granule.
a moje prasky ti nedam. obavam sa, ze by si bola ako auticko na zotrvacnik, co sustavne naraza do steny, kym sa mu neminie energia.
a to je vlastne blbe prirovnanie, to by bola nahoda, kdezto toto je?.. zamerne? -ee. prirodzene? -mozno.
menavka?.. -oh,trosku viac
ahojte skorpiooni :happy:
a viem asi jako to myslela s týmto fórkom, ale tak jako bola zadaná tá otázka, by sa jej to aj tak nedalo, ne len cez anketku..
(tak podla toho "zadania" : najprv je 12 znamení, každemu birdzákovi sa 1 priradí, a potom sa porovnáva každé s každým (znamením), minimálne 2 (ak ne 12 ? ) relačné tabulky (kontingenčné) by potrebovala, a to tu nespraví..
ale inak zaujímavá uloha na db. :p
ale asi sa mýlim určite celé zle,
už mi prejebáva z tej infoše tieš
Q
A... to co tu davas?!
V skupine kamarátov sa dokonca vďaka týmto zlým skúsenostiam hovorí. Od škorpioniek ruky preč.
Údajne najhorší "girlfriend materiál" je práve z nich.
Ved sa oddávna hovorí že škorpiónkami sa žije najnáročnejsie. (ako milenky su ale teda ale šialené, v dobrom)
Ja osobne s nimi problémi nemám, nepriťahujú ma
@42 fakt, majú pred vami rešpekt ako čert pred krížom
tak je iba toľko - chlap váha proste celé zle
nesedim: rak, vodnar (u raka mam aj vynimky )
No chapem, ale nezaujímam sa o také a ako vravím len som citoval.
Manipulujú.
To nie je môj názor.
Ja mám rad každého.
a sikovny si ked ti doslo kam odpoved
Nech sú. Mňa netrápi kto je akého znamenia.
ja som to videl ale nechcelo sa mi odpovedať.