Neviem preco, ale zvyknu to merat tym, ci rozpoznas, aky obrazok sa hodi k trom predoslym, pripadne ktore cislo nasleduje v "logickej postupnosti" v ciselnej rade. Blbe je, ze to si fakt nerobia srandu - ona tam ta logicka postupnost VZDY je, aj, ked ju nevidis.
@inequity neviem ci rozny ludia nemaju rozne pohlady na inteligenciu a podla toho sa niekomu moze zdat niekto inteligentny ale druhemu cloveku uz nemusi...
@flussica tie logicke postupnosti sa urcite budu dat nacvicit podobne ako IQ testy
@kaku Myslis, ze sa da iny typ myslenia nacvicit ? No ja Ti nevim.. nevim, nevim, ci logika je prave ta z veci, co ide docielit treningom. Namahat hlavu, to hej, ale ci do nejakej extra velkej, pokrokovej miery..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
asi tak.
@flussica tie logicke postupnosti sa urcite budu dat nacvicit podobne ako IQ testy
len som bol zvedavy ako komunita birdzu vnima inteligenciu a hned ma maju 3 ludia za debila, ze sa na to vobec pytam