hejhej máme 2 kusy doma na chvíločku to pobaví ako koho... Ale nesnaž sa ju rozbiť o stenu lebo môže dojsť k veľkým škodám (aspoň malých uzravretých priestoroch
hmm asi si idem objednat len mam problem pretoze som strasne nerozhodna vie,ze urcite nechcem magneticku,svietiacu,metalicku,menavkovu a teplocitlivu .Takze ny vyber myi ostava 1.elektricka: ohnivy rubin alebo smaragdova zelena
2.zakladna: cervena alebo oranzova...prosim poradteeeeee
no mal som, bola to haluz, aj sme to rozbijali kladivom ale skor ako ze by ma to omrzelo, sa tak zaspinila ze proste sa mi to hnusilo chytat do ruky tak som bol nuteny ju vyhodit no...
Ja som jednu dala frajerovi na meniny a hej je taká ako píšu ...len ho to bavilo asi dva týždňe teraz už asi ani nevie kde je A hlavne to trhanie má také nepekné následky...moje rifle majú ešte stále kúsky plastelíny na sebe...
mám to aj ja, ale keď ju hodím o zem nič sa jej nestane trhať sa dá, farbu mení a to je hádam všetko. a nepomáha ani na odvykanie od fajčenia ako je písané na škatuľke
inteligentnu plastelinu vlastnim uz par rokov, a je s nou fakt zabava... mam farbu skarabeus ...tu je o nej dobre info » www.gadgetmania.sk/inteligentna-pl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
2.zakladna: cervena alebo oranzova...prosim poradteeeeee
odporucujem kazdemu oplati sa to je to aj antistesova pomocka
budem vdacny ak idete objednavat a viplnite kolkonku
Odporúčil Vám nás niekto? Zadajte jeho kód:81232
vopred dakujem dilér.