Tak nedávno sa mi pod ruky dostala trochu zvláštna kniha v ktorej sa nečíta zaradom po stranách ale na konci každej kapitoly sa môžem rozhodnúť ako bude hlavný hrdina pokračovať a podla toho preskočím po 15 strane na 16 alebo 20 stranu a dej plynule pokra
Stretla som sa... Mám pocit že dokonca s tou istou knihou čo spomínal @delpurr
(teda minimálne si spomínam na chalana ktorý sa učil bojovať a potom absolvoval dlhý pobyt v miestnosti bez svetla až sa naučil vidieť a bojovať potme. Akurát že potom ho buď vytiahli na ulicu cez deň alebo mu zasvietili baterkou do tváre, takže šťastný koniec som nenašla )
Ale také knihy som držala len asi tri a myslím že boli v angličtine, odvtedy som sa s tým nestretla
najlepšie na tých knihách je že ani niesú označené ,len čítam a naraz rozhodni ako to bude pokračovať príjemné prekvapenie. a tá kniha bola v češtine ,scifi žáner inak celkom dobrá kniha.
Myslím si, že umelecká hodnota takýchto kníh nie je bohvieaká, ale ako nápad je to veľmi zaujímavé. Keby sa mi to dostalo do rúk, asi by ma to chytilo...
v kniznici som nadabila na seriu takých kníh - volalo sa to tuším "vyber si vlastné dobrodružstvo" čítala som tiež o dákom chalanovi čo sa učil bojovať, o dalšom čo sa premenil na dáke monštrum, potom tam dakoho uniesli mimozemštania a potom sci fi lahodka z vesmírnymi upírmi
tie knihy sú strašne zlé, čítala som ich, keď som mala asi 8 rokov, haha. okrem toho nie sú interaktívne v pravom zmysle slova, pretože vám na výber dávajú už z ponúkaných možností, čitateľ samotný príbeh neovplyvní jednoducho nijak. aj tak všetci umrú nakoniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Pamatam si len ze bola o tom ako si nejaky chalan co sa cvici bojovym umeniam a potom mas zapletky s mafianmi atd...
Bola to stara kniha ako svet a nikdy som nedosiel na koniec, asi boli chybne cisla
Ale podľa mňa nič moc tieto knihy-teda obsahovo-ale ako nápad na jeden krát pobaví
(teda minimálne si spomínam na chalana ktorý sa učil bojovať a potom absolvoval dlhý pobyt v miestnosti bez svetla až sa naučil vidieť a bojovať potme. Akurát že potom ho buď vytiahli na ulicu cez deň alebo mu zasvietili baterkou do tváre, takže šťastný koniec som nenašla )
Ale také knihy som držala len asi tri a myslím že boli v angličtine, odvtedy som sa s tým nestretla
@4 a to by som pozrel ak to nájdem
kvalita nič moc ale dá sa, také pohodové čítanie.