Takže chcela by som sa opýtať či je možné pre mňa schudnúť na internátnej strave : raňajky, večera a školských obedoch s tým že ako desiatu budem mat ovocie - vacsinou jablko. Pretoze vazne by som chcela a moznost na varenie tam asi nebude a (nizsie)
1. dostatok pohybu (nemusis hned cross fitovat ani behat, vyber si nejaky sportovy kruzok alebo sa proste hyb staci aj prechadzka rychlou chodzou aspon pol hodku).
2. Vyhybaj sa sladenim napojom, pi vodu alebo mineralky.
3. Vyhybaj sa sladkostiam a aj "zdravym" veciam typu fit tyčinky a podobne nezmysly.
To su len vseobecne rady. Vela zavisi od Tvojej vysky/vahy , veku , trosku aj od genetickych predispozicii a aky mas starting point.
Inac strava na intraku podlieha myslim nejakym normam, takze je to o dost lepsie ako zit na vietnamskych nudliach a kebabe
@Miro777 ďakujem, no sladkosti kedze mat nebudem nebudu ma lakat tycinky nie su moj styl to uz rovno keksxD
tak urcite ano alr vzdy som mala pocit ze skolske jedalne nevaria tak zdravo ako sa chvastaju a s intrakom zatial skusenosti nemam
chodze bude dost do skoly 20-30 min tam aj nas5 alebo len nas5 ako budem stihat ..ale usetrila by som peniaze a zdraviu prospela si myslim.
@Savvym v prvom rocniku na strednej sa snad az tak nevystresujem Tak mozno mas dobry metabolizmus. @Majky528 obmedzovat nebudem nic extra, nebudem mat na vyber sa inak ako internatnou stravou stravovat takze.. necham sa prekvapit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a fakt by som chcela schudnut pneumatiku okolo brucha
2. Vyhybaj sa sladenim napojom, pi vodu alebo mineralky.
3. Vyhybaj sa sladkostiam a aj "zdravym" veciam typu fit tyčinky a podobne nezmysly.
To su len vseobecne rady. Vela zavisi od Tvojej vysky/vahy , veku , trosku aj od genetickych predispozicii a aky mas starting point.
Inac strava na intraku podlieha myslim nejakym normam, takze je to o dost lepsie ako zit na vietnamskych nudliach a kebabe
tak urcite ano alr vzdy som mala pocit ze skolske jedalne nevaria tak zdravo ako sa chvastaju a s intrakom zatial skusenosti nemam
chodze bude dost do skoly 20-30 min tam aj nas5 alebo len nas5 ako budem stihat ..ale usetrila by som peniaze a zdraviu prospela si myslim.
a ked pridem domov furt zerem tak zase priberem
ved tak skorej cvic alebo nieco .
@Majky528 obmedzovat nebudem nic extra, nebudem mat na vyber sa inak ako internatnou stravou stravovat takze.. necham sa prekvapit