ja som na private, a az na cenu si to len pochvalujem..sme len dvaja, mame klud, kuchynu, normalnu kupelnu, normalny zachod, chladnicku, pracku atd atd..cize aj co sa tyka zariadenia, aj co sa tyka sukromia/pohodlia je u mna privat daleko pred intrakom
som na priváte ale občas ľutujem, že som nešla na intrák..má to svoje výhody aj nevýhody, proste neviem.. najviac by ma na intráku štvala absencia vlastného sporáka, rúry na pečenie a poriadne vybavenej kuchyne ale je to menej starostí zas
ja som na private a funguje to tak, ako napisal trdelnik. ale ako h8u tiez obcas lutujem, ze nemam moznost ist na intrak (kedze byvam aj studujem v blave) a mam pocit, ze ten pravy studentsky zivot mi trocha uchadza... nastastie sa to da korigovat zurovanim pred sturakom, ako naposledy, ked sme tam boli pri gitare do piatej rano
od začiatku VŠ som bývala v podnájme a maximálne mi to vyhovovalo. až teraz tuto vo FIN som na intráku a niekedy ma ide roztrhnúť. asi som stará na tie chodbovice a iné hlučné a netolerantné záležitosti. mám rada svoj pokoj a svoje súkromie.
@gagrr ja som byvala 9 rokov na intraku...cez strednu spoluziacka byvala na private,bo sa nedokazala ucit potichu na izbe...ale tym si len skomplikovala zivot,bo nemala pristup ku materialom
keby som bývala na nejakom extra hlučnom bloku na intráku a možno, keď ma prejdú obdobia chodbovíc, krúžkovíc a izbovíc zmením názor, ale teraz by som na privát nešla.
Ludia budte radi za intrák. To lacné ale fakt že lacné jedlo tam(mlynská dolina) a pokial máte peknučkú izbu, ktorá sa dá stale zutulniť a skvelých spolubyvajúcich, tak neni o čom podľa mňa
Slovko privát vyzera lakavo ale verte mi, hrozné naročná vec, hlavne po finančnej stránke na intraku aj usetrite, mate viac peniazok pre seba, viac zabavy, spoluziakov, spolupráca
Pre vysokoškoláka je to naj, podľa mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
od začiatku VŠ som bývala v podnájme a maximálne mi to vyhovovalo. až teraz tuto vo FIN som na intráku a niekedy ma ide roztrhnúť. asi som stará na tie chodbovice a iné hlučné a netolerantné záležitosti. mám rada svoj pokoj a svoje súkromie.
Slovko privát vyzera lakavo ale verte mi, hrozné naročná vec, hlavne po finančnej stránke na intraku aj usetrite, mate viac peniazok pre seba, viac zabavy, spoluziakov, spolupráca
Pre vysokoškoláka je to naj, podľa mna