Ahojte idem študovať, od1.9budem na intráku, intrák nepatrí pod školu je samostatný, napíšte mi aké to je ? Byť s niekym na izbe max s dvoma na izbe, kedy ste si masturbovali alebo kde? Alebo ste to neriešili a ste si honili spolu? Prosím normálnu odpoved
ja som byval s byvalou na intraku a masturboval som stale ... hlavne keď spala som sa nad ňu postavil a masturboval až dokedy sa nezobudila na víchor ktorý jej fúkal do tváre spôsobený rýchlym trením mojej ruky ... a potom sa pridala ... to boli naše tradičné večery
debil ved je to birdz mozem sa pytat aj kedy mam jebat tvoju matku ale nie nechcem byt trapny ze ti budem nadavat, normalne som sa spytal na co sa mam pripravit a ty si tu zacal pisat totalne sracky ... No vidim ze ti asi nedam spat ked si sledujes moj Birdz co pridavam moj zlaty je to moja vec ja som sa este s tym nestretol aby som niekomu nieco pozeral co pridava ...NEPYTAM sa veci co uz sa iny pytali vies mojkooo a ked nieco chcem vediet spytam sa a viem ..nemusim pisat na birdz ..na birdz vecsinou sa snazim hladat veci bud perverzne alebo temy ktore nie kazdy mi poradi jak tebe fararko v nedelu vieees ?
debil ... sudit cloveka podla toho co pridavaa
normálne povedz spolubývajúcemu, že nech si zájde na kofolu lebo potrebuješ vyčvachtať káčera a potom zas ty necháš jeho aby si on vyčvachtal toho jeho
@9 noo konečne niečo normálne ..bez nadávok a idiotov, dik za radu dúfam že to pojde aj bez toho aby som mu to hovoril co ja viem nehovorim ze chcem stale honit ale vies je to intrka neviem co cakat...
na intraku nemas sukromie, tak si zisti kedy budu oni v skole, posilke, doma, v obchode, sa ich pytaj a nezabudni osmirglovat steny od semien... Intraky ak budu zmiesane, tak si tam prepasuj babu, moj spolubyvajuci mal vkuse navstevu a ked nie, bol prec, ucil sa a pocuval pri tom debilnu hudbu. Vobec som si neuzil take byvanie. Len musis vychytat spravneho typka na baby, aby sa nestalo, ze ti bude po nociach robit to iste ako melancholik.
Veľa ľudí to asi riešilo na záchode v budove jedálne (pár kamošom sa stalo že tam niekoho nacapali)
Nedalo sa tam zamknúť, ale to ani na internatnych a hentam chodilo menej ľudí tak asi preto tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
debil ... sudit cloveka podla toho co pridavaa
Lepsie rano mam po melancholikovej reakcii
Nedalo sa tam zamknúť, ale to ani na internatnych a hentam chodilo menej ľudí tak asi preto tam