vyber si podľa toho, ako budeš cestovať na intrák... napríklad mne sa lepšie cestuje vlakom keď mám cestovnú tašku alebo ruksak, ale napríklad keď idem busom tak je lepší kufor, lebo si ho tam viem dať do batožinového priestoru... keď cestujem vlakom, tak je to s kufrom dosť ťažké...
@saymonqa7 stačí ti rupsak mne kupili kufor a skoro vobec som ho nepouzivala. v buse sa zanho plati naviac a nebolo ani co v nom nakoniec nosit to tak prvy mesiac ma bavilo... potom budes chodit len s rupsakom ale ked uz tak radsej kufor, lebo cestovka je tazka na nosenie
Ja som prvý mesiac chodila s kufrom, potom som zistila, že to je zbytočnosť, tak ďalší mesiac s cestovkou a ku koncu roka, keď už som mala na intráku nazvláčaných veeeľa vecí, tak som chodila s takou väčšou kabelkou Ale keby sa mám rozhodnúť znova, ten kufor boli zbytočne vyhodené peniaze
a každopádne nech je to čím menšie, resp nemusí to byť to najväčšie.. lebo tak či tak bude väčšina batožiny len blbosti, ktoré budeš zbytočne nosiť hore dole!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no to mi je problém moja....
kup si z teleshoppingu tu kokotinu co vysavacom potom zmensis